Τοπικά

Ανακοινώσεις Μπέου – ΚΙΝΑΛ με φόντο την επίσκεψη Παπανδρέου στο Βόλο

 

«Φωτιές άναψε» η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Παπανδρέου στο Βόλο την Κυριακή το πρωί, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία.
Ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε για την επίσκεψη Παπανδρέου :
Τι μέρα κι αυτή! Πάω να πιώ έναν καφέ σε μεγάλο ξενοδοχείο και πέφτω σε μια μεγάλη φωτογραφία πορτρέτο του πιο Βλαμμένου που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα:
Φτύνω τον κόρφο μου, σταυροκοπιέμαι, μουρμουρίζω ένα «ύπαγε οπίσω μου…» και προχωρώ στο εσωτερικό. Άλλη τραγική έκπληξη. Κακό συναπάντημα. Μια χούφτα επώνυμων βολεμένων και χαρτζιλικωμένων, που χρόνια ταλάνισαν τη χώρα, και που το άθροισμα των ηλικιών του ξεπερνά τα χρόνια του Παρθενώνα! Μέχρι και τον Παπαγιάννη!!!
Τι γίνεται ρε φίλε, σε μνημόσυνο ήρθα; σκέφτομαι κάνω το σταυρό μου πάλι, ρίχνω ένα «Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει» φτύνω ξανά τον κόρφο μου και φεύγω. Στην έξοδο βλέποντας πάλι τη φωτογραφία του Βλαμμένου, θυμήθηκα. Ήρθε στο Βόλο για να τον ξανακάνουν αρχηγό. Να αποτελειώσει ο άχρηστος ότι άφησε όρθιο πριν τον κυνηγήσει ο λαός που κατέστρεψε…»

Απάντηση ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας
Με ανακοίνωσή της η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, Φούλη Τσιώμου, κάνει λόγο για παραληρηματική και χυδαία γραφή του Δημάρχου κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:
Η ανάρτηση του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου δεν είναι καθόλου αυθόρμητη αλλά προσχεδιασμένη. Η παραληρηματική και χυδαία γραφή του Α. Μπέου εις βάρος του ιστορικού και κορυφαίου στελέχους της δημοκρατικής παράταξης αλλά και πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Γ. Παπανδρέου, προσβάλει βάναυσα το θεσμό του Δημάρχου αλλά και την ίδια την πόλη, ωστόσο σε ατομικό επίπεδο “σημασία έχει πάντα ποιος είναι αυτός που λέει τί” και στην περίπτωσή μας είναι ο Μπέος,

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το