Αθλητισμός

Ανακοίνωσε μέγα χορηγό ο Ρήγας Φεραίος

Μία ακόμη σημαντική χορηγική συμφωνία έκλεισε ο Ρήγας Φεραίος. Οι Βελεστινιώτες θα διαφημίζουν στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους την εταιρεία αθλητικών ειδών «Cougarsport Volos». Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:
«Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση αθλητικών ειδών «Cougarsport Volos», η οποία θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας μας και για την νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Το λογότυπο της «Cougarsport Volos»θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας του Ρήγα και η εταιρεία θα λάβει την προβολή και τα οφέλη που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του συλλόγου μας.
Η «Cougarsport Volos»λειτουργεί δύο καταστήματα στη πόλη του Βόλου. Το πρώτο στην οδό Ιάσονος 126 και το δεύτερο στην οδό Δημητριάδος 225 και διαθέτει όλη την γκάμα αθλητικών ειδών. Η ανανέωση της συνεργασίας μας έγινε στα γραφεία της εταιρείας, όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη και η «Cougarsport Volos»από τα διοικητικά στελέχη της κ. Χριστίνα Παπαϊωάννου και κ. Σεραφείμ Γκέρο. Είναι σημαντικό για τον σύλλογό μας να έχουμε σημαντικούς και ισχυρούς χορηγούς μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη.
Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογό μας. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, την «Cougarsport Volos» στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του Ρήγα. Καλωσορίσουμε το νέο συμπαίκτη μας».
Στο μεταξύ, συναυλία διοργανώνει ο Ρήγας Φεραίος η οποία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Βελεστίνου, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 22.30. Θα τραγουδήσουν οι Γιάννης Καψάλης, Χαρά Βέρρα, Μάκης Τσίκος και Δημήτρης Τζίμας.
Ο χώρος θα είναι στεγασμένος και θα θερμαίνεται, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους που θα επιδεικνύουν το απαραίτητο πιστοποιητικό ή σε όσους έχουν κάνει ράπιντ τεστ και είναι αρνητικό. Για τους ανήλικους αρκεί να έχουν βεβαίωση από αρνητικό σελφ τεστ.
Εισιτήρια διατίθενται από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ του Βελεστίνου, της κ. Αγγελικής Ντόβα και της κ. Χρυσούλας Μπακάλη, καθώς και στον Βόλο, στη διεύθυνση Ιάσονος 116. Για κρατήσεις, τα τηλέφωνα είναι 6989004153 (Βελεστίνο), 6976295200 και 6946596443 (Βόλος).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το