Αθλητισμός

Ανακοίνωσε Κουτσιρίμπα ο Διαγόρας

Μετά τις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, στον Διαγόρα Στεφανοβικείου ξεκίνησαν και τη μεταγραφική ενίσχυση. Εξάλλου, η Γ’ Εθνική είναι μία κατηγορία με περισσότερες απαιτήσεις σε σχέση με το τοπικό πρωτάθλημα. Ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε είναι ο Αργύρης Κουτσιρίμπας.
Ο 34χρονος τερματοφύλακας είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τον πρόεδρο του συλλόγου Σάκη Πρασσά και τους συνεργάτες του, ενώ έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Όμως χθες οριστικοποιήθηκε η απόκτησή του.
Ο Κουτσιρίμπας αναμένεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε κάτω από το γκολπόστ ο Βουραζέρης (συνεχίζει στον Πρωτεσίλαο). Είναι ικανότατος και αρκετά έμπειρος. Πέρυσι μέτρησε 14 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τον Θησέα Αγριάς, ενώ έχει άλλες δύο το 2007-08 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Έχει παίξει και στη Δ’ Εθνική με τον Αχιλλέα Φαρσάλων (2006-07) και τον Ναυπακτιακό Αστέρα (2008-09). Επίσης, έχει υπερασπιστεί την εστία και αρκετών ακόμη ομάδων, όπως της Δάφνης Βόλου, του Πυράσου, του Σαρακηνού, της Α.Ε. Διμηνίου και της Δάφνης Λιβανατών.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα: «Η διοίκηση του Διαγόρα ανακοινώνει ότι ο έμπειρος 34χρονος τερματοφύλακας Αργύρης Κουτσιρίμπας είναι και επίσημα πλέον, παίκτης της ομάδας μας. Ο Αργύρης που συμμετέχει ήδη στην προετοιμασία της ομάδας, είναι εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής, και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας εντός και εκτός νομού. Η σεζόν που τελείωσε τον βρήκε κάτω από τα δοκάρια του Θησέα Αγριάς. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογό μας».
Στο μεταξύ, στη διάθεση των φιλάθλων του Διαγόρα βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Η ανακοίνωση: «Η νέα προσπάθεια του συλλόγου ξεκίνησε με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης για πρώτη φορά ελπίζουμε βάσιμα ότι θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια της ομάδας μας, από την κερκίδα του γηπέδου μας, δηλαδή από θέση καθήμενου. Η μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης σε όλους τους τομείς ξεκίνησε. Η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας αφορά 13 παιχνίδια πρωταθλήματος καθώς και τα παιχνίδια κυπέλλου. Διάθεση εισιτηρίων στο cafe «Music Planet» της Βαλεντίνας Καραπλιάγγου. τηλ. 24250-41646».
Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε και μία ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Διαγόρα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ιατρό του δημόσιου ιατρείου Στεφανοβικείου κ. Κατερίνα Παπατόλιου για την ευγενική προσφορά προς την ομάδα, ενός πλήρους σακιδίου πρώτων βοηθειών, αλλά και για τη διάθεσή της να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου σε κάθε δυνατή περίσταση».