Τοπικά

Ανακοινώνει υποψηφίους στη Μαγνησία η «Πρωτοβουλία» του Δημήτρη Κουρέτα

Τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας παρουσιάζει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία» του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. σε αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου στο Βόλο και ο κ. Κουρέτας μεταξύ άλλων αναμένεται να ανακοινώσει επίσης τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» αναμένεται να αναφερθεί στις παθογένειες που παρουσιάζει το μοντέλο ανάπτυξης που έχει υιοθετήσει η σημερινή περιφερειακή αρχή, το οποίο κατατάσσει την περιφέρεια μόλις δωδέκατη (μεταξύ δεκατριών ) στην απορρόφηση κονδυλίων για συγκεκριμένους παραγωγικούς τομείς, υποδομές και προστασία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της «Πρωτοβουλίας» η Περιφέρεια Θεσσαλίας μπορεί να παίξει ένα κομβικό ρόλο στην αξιοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα και αξιοποιώντας τόσο τις χρηματοδοτικές δυνατότητες, όσο και τις παραγωγικές ευκαιρίες που διαγράφει η σύγχρονη πραγματικότητα, συντονίζοντας τις δυνάμεις της Θεσσαλίας σ’ έναν ενάρετο κύκλο ανάπτυξης με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος, ανεβάζοντας κατακόρυφα το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της, που στα χρόνια της κρίσης έχει υποβαθμιστεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το