Τοπικά

Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας καφέ-μπαρ από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Βόλου

Tην ανάκληση της άδειας λειτουργίας καφέ μπαρ στην περιοχή Χρυσοχοϊδη, αποφάσισε σήμερα ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, καθώς διαπιστώθηκε παράβαση της επέκτασης του καταστήματος που συνιστά ουσιώδη τροποποίηση των υγειονομικών όρων λειτουργίας του, σύμφωνα σχετικό το έγγραφο της Υγειονομικής Υπηρεσίας και την έκθεση Υγειονομικής Επιθεωρήσεως.
Η απόφαση ελήφθη κατόπιν απόφασης της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την ανάκληση της ίδρυσης και λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος.
Η νομική σύμβουλος του καταστηματάρχη ζήτησε αναβολή του θέματος προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα και ο ιδιοκτήτης να προσκομίσει νέα άδεια ή βεβαίωση από τη Διεύθυνση Υγείας με την οποία δεν θα τίθεται θέμα ανάκλησης της άδειας.
Επίσης αποφασίστηκε να αφαιρεθεί η άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων από δύο μπαρ στον Βόλο επειδή παραβίασαν το ωράριο λειτουργίας.
Τέλος η Επιτροπή αποφάσισε να μην κοπεί δέντρο (σφενδάμι) στην οδό Γλαύστωνος με Ανθ. Γαζή. Το αίτημα για την κοπή του δέντρου είχε καταθέσει ιδιοκτήτρια ακινήτου που το δέντρο βρίσκεται μπροστά από το σπίτι της. Μάλιστα όπως ανάφερε, η ίδια είχε φυτέψει το δέντρο, το οποίο όμως παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη με αποτέλεσμα οι ρίζες του να πιέζουν το φρεάτιο αποχέτευσης.
Όπως επισημάνθηκε στην Επιτροπή, υπάρχει έγγραφο της ΔΕΥΑΜΒ που αναφέρει ότι το δέντρο δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα ενώ αν σημειωθεί κάποια ζημιά από το φρεάτιο ως το πεζοδρόμιο, είναι ευθύνη της ΔΕΥΑΜΒ να την αποκαταστήσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το