Κόσμος

Ανακοινώνεται η ποινή του Πιστόριους

i-wra-tis-alitheias-gia-ton-oskar-pistorious.w_l

Η ώρα της κρίσης για τον παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος θα ακούσει σήμερα, Τετάρτη, την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του για τον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ το 2013. Tο δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την ποινή φυλάκισης του Πιστόριους και τη διάρκεια.

Ο Οσκαρ Πιστόριους είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση πέντε ετών για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» ωστόσο, η εισαγγελία άσκησε έφεση, με αποτέλεσμα τώρα ο παραολυμπιονίκης να περιμένει τη νέα του ποινή, η οποία μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια.

Ολη η φρίκη της σοκαριστικής δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον ολυμπιονίκη Οσκαρ Πιστόριους αναβίωσε στις 15 Ιουνίου στη δικαστική αίθουσα που διεξάγεται η δίκη.

Ο δικαστής της δίκης αποδέχθηκε το αίτημα των συγγενών της Ρίβα να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες που δείχνουν τα τραύματα στο κεφάλι της, προκειμένου να δει ο κόσμος το κακό που επέφερε οΌσκαρ Πιστόριους σε αυτήν.

Οι συνήγοροι του κάλεσαν τον ολυμπιονίκη να περπατήσει χωρίς τα προσθετικά του άκρα για να δείξουν ότι δεν ήταν ικανός για το έγκλημα.

Πηγή: thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το