Τοπικά

Ανακαίνιση της παιδικής χαράς ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

ΙΝΝΕΡ-2

Στην ανακαίνιση της παιδικής χαράς στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης Αγριάς της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ,προχώρησε ο Όμιλος Inner Wheel Βόλου σε συνεργασία με το κατάστημα ¨ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ¨. Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου κ. Πέπη Παπανδρέου με πολύ χαρά αποδέχθηκε την ευγενική πράξη του Ομίλου Inner Wheel Βόλου και εξέφρασε τις ευχαριστίες της, τονίζοντας πως κάθε προσφορά είναι πολύτιμη για τα παιδιά και τους γονείς της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.
Ο Όμιλος Inner Wheel Βόλου , στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς ανέλαβε την πληρωμή ειδικού συνεργείου ελαιοχρωματιστών το οποίο ανακαίνισε την παιδική χαρά με την ευγενική χορηγία των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν από την επιχείρηση ¨ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΟΣ¨ του κ.Παύλου Πάνου.
Το International Inner Wheel είναι η μεγαλύτερη Εθελοντική Οργάνωση γυναικών Προσφοράς στον κόσμο. Από την εποχή της ίδρυσής του το 1924 το Inner Wheel συνεχίζει να αναπτύσσεται καθώς δημιουργούνται νέοι Όμιλοι σε πολλές χώρες.
Ο Όμιλος Inner Wheel Βόλου δραστηριοποιείται στην πόλη από το 1997 προσφέροντας βοήθεια και στήριξη σε άτομα που το χρειάζονται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το