Κόσμος

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους για… ένα ποτήρι σαμπάνιας

Μια πτήση από την Ζυρίχη με προορισμό την Μόσχα αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης επειδή μια επιβάτις ζητούσε ένα ποτήρι σαμπάνια. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο στην απογευματινή πτήση της Swiss , όταν μια 44χρονη Ελβετή με το που κάθισε στην θέση της και πριν ακόμα ολοκληρωθεί η επιβίβαση όλων των υπολοίπων, ζήτησε ένα ποτήρι σαμπάνια.

Καθώς οι αεροσυνοδοί καθυστερούσαν να την σερβίρουν η Ελβετή άρχιζε να φωνάζει και το πλήρωμα καμπίνας την καθησύχασε, λέγοντάς της ότι θα πιει το ποτό της σε ελάχιστα λεπτά.

Μετά την απογείωση η 44χρονη άρχισε να φωνάζει σε τέτοιο βαθμό που ανησύχησε το πλήρωμα και ο πιλότος επέλεξε αναγκαστική προσγείωση στην Στουτγάρδη. Εκεί, η 44χρονη Ελβετή παρελήφθη από τις αρχές και πέρασε από αλκοτέστ. Καθώς δεν βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ πλήρωσε απλώς πρόστιμο 5.000 ευρώ, χωρίς να συλληφθεί.
Η ίδια μάλιστα ζήτησε να επιβιβαστεί εκ νέου στο αεροπλάνο και να συνεχίσει το ταξίδι της στην Μόσχα, συνάντηση όμως την κατηγορηματική άρνηση του πιλότου και έτσι αναγκάστηκε, εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο, να αγοράσει καινούργιο εισιτήριο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το