Τοπικά

Αναφορά προς τους αρμόδιους υπουργούς για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Καραγάτς

Αναφορά προς τους αρμόδιους υπουργούς για το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη συνοικία Καραγάτς, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου και Γιώργος Λαμπρούλης, με βάση την επιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, η οποία εκφράζει την έντονη ανησυχία της σχετικά με τη λειτουργία της κεραίας.

Η κεραία είναι εγκατεστημένη στην περιοχή Κάραγατς εντός ακτίνας 300 μέτρων από τα δημόσια σχολεία: Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Βόλου, 2ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 3ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 5ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 5ο ΓΕΛ Βόλου, 1ο ΓΕΛ Βόλου, 1ο Γυμνάσιο Βόλου, 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 10ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 3ο ΓΕΛ Βόλου, 3ο Γυμνάσιο Βόλου. Η Ένωση Συλλόγων Γονένων και Κηδεμόνων ζητά να παρθούν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνση όλων των κεραιών από τα σχολεία του Νομού Μαγνησίας.

Η αναφορά απευθύνεται στους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Υποδομών και Μεταφορών, Υγείας, και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το