Τοπικά

Αναφορά Λιούπη για χρηματοδότηση της αποκατάστασης του δικτύου οδοποιίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου από οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο, για την αποκατάσταση του δικτύου εσωτερικής οδοποιίας στην πόλη του Βελεστίνου, κατέθεσε με αναφορά του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Λιούπης.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε σχετικό έγγραφό του, το οποίο ο κ. Λιούπης προώθησε στον Υπουργό, ενημερώνει πως αδυνατεί να καλύψει με ιδίους πόρους την προϋπολογιζόμενη από την μελέτη δαπάνη των 1.389.500,00 ευρώ για την αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών του δικτύου εσωτερικής οδοποιίας, οι οποίες προέκυψαν από την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης και παροχής φυσικού αερίου στον οικισμό της πόλης.

«Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στις υποδομές, σας παρακαλώ να συνδράμετε με τη αναγκαία χρηματοδότηση για την απαραίτητη βελτίωση ενός ιστορικού τόπου, γενέτειρα του Ρήγα Φεραίου του «Βελεστινλή», εν όψει των εκδηλώσεων «Ελλάδα 2021», του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, που θα πραγματοποιηθούν στο Βελεστίνο, έδρα του οικείου Δήμου», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας στην αναφορά του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το