Τοπικά

Αναχωρούν σήμερα από τον Βόλο για Θεσσαλονίκη – Θα δώσουν δυναμικό “παρών” στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, θα συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Βόλου, η ΕΛΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι τρίτεκνοι, η ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων, το ΠΑΜΕ, αγρότες, οι εργαζόμενοι στην ΑΓΕΤ . Όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς απευθύνουν καλέσματα για συμμετοχή στα συλλαλητήρια, στις 6 το απόγευμα.
Από τον Βόλο θα αναχωρήσουν δύο λεωφορεία από το ΕΚΒ στις 2.30 το μεσημέρι από την πλατεία Ρ. Φεραίου, μπροστά από το Δημαρχείο ενώ νωρίτερα, στις 8.30 το πρωί, θα αναχωρήσουν ακόμα δύο λεωφορεία μισθωμένα από την ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, ενώ με λεωφορείο θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και οι τρίτεκνοι.
Στις 2 το μεσημέρι θα αναχωρήσουν επίσης λεωφορεία που ναυλώνει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας για τους εργαζόμενους που συσπειρώνονται στις τάξεις του για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Πανεργατικό Μέτωπο στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Τα σωματεία ζητούν να επιστρέψουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και οι αμοιβές που ίσχυαν πριν από το 2009.
«Έχουμε αξιώσεις για καλύτερη Υγεία και Παιδεία. Θέλουμε καλύτερο ελεγκτικό μηχανισμό για να σταματήσει η παράνομη εργασία. Θέλουμε να μας επιστραφούν όλα αυτά που μας έχουν υφαρπάξει με τα μνημόνια», τονίζει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Παπαδημόπουλος.

Οι Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ – ΤΣΑ) Νομού Μαγνησίας «Ο Άγιος Γεώργιος» ενημερώνει ότι σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 2 μ.μ. από το Δημαρχείο Βόλου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421023789 και 6944740410.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το