ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

My market: Μειώσεις τιμών σε 5266 προϊόντα

Χωρίς κατηγορία

«Γιατί με τον Ιάσονα»

Άρθρα

Άρθρα

Αν συναντούσα τον δήμαρχο των «μεγάλων» έργων τι θα του έλεγα…

του Πανταζή Φασουλίδη

Να τι θα έλεγα στον δήμαρχο των «μεγάλων» έργων, αν τον συναντούσα…
1) Συγχαρητήρια, γιατί είστε εκείνος που ενώ έχετε τη διοίκηση της πόλης εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια δεν φταίτε ποτέ και για τίποτε, αλλά πάντα φταίνε οι προηγούμενοι, γιατί είναι λαμόγια και κοπρίτες, ενώ εσείς φροντίζετε για το καλό της πόλης και οι άλλοι δε σας αφήνουν να διοικήσετε, αφού έχουν τέτοια… διαπλοκή που έχουν δικούς τους ανθρώπους παντού και σας υπονομεύουν, οι… άχρηστοι!
2) Συγχαρητήρια, γιατί κάνατε ανθρώπους που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους γνωστούς και τους δώσατε και θέσεις υψηλές και τώρα που βγήκε η ψείρα στον γιακά, γιατί χόρτασαν, ζητάνε και τα ρέστα, οι… αχάριστοι!
3) Συγχαρητήρια, γιατί διαλύσατε μια ποδοσφαιρική ομάδα που σας ανέδειξε και τώρα φέρατε μια άλλη ομάδα για να την κάνετε ομάδα της πόλης από άλλη πόλη, της φτιάξατε και γήπεδο… έτσι για να τους μπερδέψετε και να μην ξέρουν ποιον να υποστηρίξουν και σε ποιον να στοιχηματίσουν, τα… κορόιδα!
4) Συγχαρητήρια, γιατί κατασκευάσατε με μελέτες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής τους κυκλικούς κόμβους, αλλά το παρουσιάσατε για δικό σας έργο και το κάνατε με τέτοιο τρόπο ώστε οι οδηγοί να… χάνονται από τις κλίσεις του οδοστρώματος, να… χαζεύουν τα σιντριβάνια και να κινδυνεύουν να συγκρουστούν, οι… ανόητοι!
5) Συγχαρητήρια, γιατί οι δημοτικοί υπάλληλοι πλέον… δουλεύουν και δεν κάθονται, αλλά με τις «προειδοποιήσεις» σας… διορθώθηκαν, παρόλο που λένε του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν τον σηκώνει… όμως θέλει και ο Άγιος φοβέρα… ειδικά αν πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους που όλη τη μέρα τα… ξύνουν οι… τεμπέληδες και θέλουν και αυτοί κάποιον από πάνω τους, γιατί η πολλή δημοκρατία βλάπτει εδώ που τα λέμε και δεν μπορούν αλλιώς, οι… ανίκανοι!
6) Συγχαρητήρια, γιατί διώξατε από την πόλη όλους τους πολιτικούς Έλληνες και ξένους και δεν τους έχετε καμιά ανάγκη αφού όλα τα κάνετε τέλεια, έτσι και αλλιώς μπορείτε και μόνος σας τι να τους κάνετε τους πολιτικούς, τους βολεμένους που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να σας υπονομεύουν, οι… πουλημένοι!
7) Συγχαρητήρια, γιατί δεν «τρέξατε» προγράμματα του ΕΣΠΑ, αλλά όλα τα κάνατε μόνος σας, με κόπο, με χρήματα του πολίτη που σας ψήφισε για να τα εκτιμήσει και που δε θα είχε καμιά αντίρρηση γιατί ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και τι να τα κάνουμε τα ευρωπαϊκά κονδύλια όταν λεφτά υπάρχουν και πληρώνουν άλλοι, οι… αφελείς!
8) Συγχαρητήρια, γιατί προσφωνείτε «αλά γαλλικά» τις γυναίκες π……ς και τους άνδρες π…..ς και τόσα άλλα κόσμια επίθετα, αλλά αυτοί δε σας γυρίζουν κουβέντα, ίσα ίσα το ευχαριστιούνται και γελάνε κιόλας αφού… γουστάρουν να τους μιλάνε… γαλλικά τέτοιοι που είναι, οι… μ……ς!
9) Συγχαρητήρια, γιατί είστε πραγματικό πρότυπο για κάθε νέο, αφού έχετε πολλά χρήματα και κανένας δεν ξέρει από ποια εργασία, έχετε ποδοσφαιρική ομάδα που την αγοράσατε και τη φέρατε στην πόλη και την πάτε… τρένο.
10) Συγχαρητήρια, γιατί είστε εκείνος που γέμισε την πόλη με φωτάκια και λουλουδάκια και οι επισκέπτες τα θαυμάζουν και δεν παίρνουν μυρωδιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ούτε το RDF που καίγεται (αλλά καρφί δε σας καίγεται), ούτε την μπόχα που αναδύεται γύρω σας…
Αυτά τουλάχιστον τα 10 «Συγχαρητήρια» θα έδινα στον «δήμαρχο των μεγάλων έργων», αν τον συναντούσα και αν προλάβαινα να τα πω όλα χωρίς να… παραπατήσω, σκοντάψω και πέσω και με πάρουν… σηκωτό!
Το τέλος ας το γράψουν οι πολίτες αυτής της πόλης, δίνοντας ο καθένας τα δικά του… Συγχαρητήρια!!!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το