Κόσμος

Αμερικανός «τρελαίνει» τη Βρετανία -Υποστηρίζει ότι είναι απόγονος της Ελισάβετ και ο επόμενος βασιλιάς

Viral έχει γίνει ένας άνδρας από το Κολοράντο, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι ο μοναδικός απόγονος της βασίλισσας Ελισάβετ και επόμενος βασιλιάς της Βρετανίας.

Σε διαφήμιση την οποία πλήρωσε μόνος του για να μπει στoυς «Times», ο Έβανς αναφέρει πως θα διεκδικήσει τα πλούτη, τα εδάφη και όλη την περιουσία της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία μέσα σε 30 μέρες, καθώς ο ίδιος είναι απόγονος του Βασιλιάς της Ουαλίας από τον 3ο αιώνα και συγκεκριμένα του αρχηγού Κουνέντα Γλέντιγκ.

Ο άνδρας από το Κολοράντο απευθυνόμενος σε όλους τους «συγγενείς» του από την Σκωτία, την Βρετανία και τα περίχωρα που έχουν βασιλική καταγωγή αναφέρει πως θα έρθει στη χώρα τους για να διεκδικήσει την περιουσία και τον τίτλο του.

Ο ίδιος θέλει να έρθουν υπό την ιδιοκτησία του 17 ολόκληρα κτήματα, να πάρει βασιλικό τίτλο, καθώς και το στέμμα της Ουαλίας.

Μεταξύ άλλω στο παραλήρημα του, ο ίδιος αναφέρει πως δεν σκοπεύει να εκθρονίσει την βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς της έχει πολύ μεγάλη εκτίμηση, αλλά να διεκδικήσει τον θρόνο μετά το θάνατό της.

Εκτός αυτού, ο ίδιος υποστηρίζει πως θα φέρει ξανά την ισότητα και την ελευθερία στην Βρετανία και πως θα την ξανακάνει μεγάλη.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το