Κόσμος

Αμερικανός ο τρίτος νεκρός της επίθεσης στο Λονδίνο

Αμερικανός πολίτης είναι το τρίτο θύμα της επίθεσης στη γέφυρα Ουέστμινστερ του Λονδίνου. Πρόκειται για τον Κερ Κόκραν, Αμερικανό τουρίστα που ήταν σε διακοπές στο Λονδίνο με τη γυναίκα του για τον εορτασμό της 25ης επετείου του γάμου τους.

Ο Κόκραν και η σύζυγός του Μελίσα, που υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ήταν στην τελευταία ημέρα των ευρωπαϊκών διακοπών τους. Θα ταξίδευαν για τις ΗΠΑ την Πέμπτη, σύμφωνα με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εκκλησία LDS.

«Η οικογένειά μας έχει πληγωθεί από τον θάνατο του αδερφού μας και γαμπρού μας Κερ Κόκραν, που έπεσε θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης της Τετάρτης στο Λονδίνο» αναφέρει στη δήλωση ο Κλιντ Πέιν, γαμπρός του Κόκραν. «Ο Κερτ ήταν ένας καλός άνθρωπος και ένας στοργικός σύζυγος για την αδερφή και κόρη μας, Μελίσσα. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο προσωπικό έκτακτης ανάγκης που τους φρόντισαν και ζητάμε να προσευχηθείτε για την Μελίσσα και την οικογένειά μας» πρόσθεσε. «Ζητούμε την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής καθώς η οικογένειάς μας θρηνεί και η Μελίσσα αναρρώνει από τα τραύματά της».

Η Μελίσσα Κόκραν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο πόδι, σπασμένο πλευρό και ένα κόψιμο στο κεφάλι, αλλά αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο, σύμφωνα με ανάρτηση του αδερφού της Πέιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι καρδιές μας πονούν γι’ αυτήν και τα παιδιά τους με την απώλεια του αγαπημένου συντρόφου και πατέρα τους» προσθέτει.
Πηγή: CNN

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το