Παραπολιτικά

Αμείλικτα τα ερωτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την ΕΡΓΗΛ

«Πυρ ομαδόν» χθες από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εναντίον της Δημοτικής Αρχής για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ και το δημοτικό συμβούλιο που θα λάβει απόφαση για το λουκέτο θα έχει ενδιαφέρον.
Τα ερωτήματα απλά από τη Νατάσσα Οικονόμου, τον Μ. Πατσιαντά και τον Κ. Γαργάλα, όπως διατυπώθηκαν χθες σε συνεντεύξεις  στο “Ράδιο-Ένα”: Για ποιο λόγο η Δημοτική Αρχή συνέχιζε να τοποθετεί χρήματα σε δεσμευμένο από την ΕΡΓΗΛ λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς γνωρίζοντας πως μοιραία θα ζητούσε κατάσχεση όπως και έγινε. Ουδείς λογικός άνθρωπος τοποθετεί χρήματα σε λογαριασμό δεσμευμένο.
Δεύτερο ερώτημα: Ποιος διανοήθηκε να υπογράψει και να πιστοποιήσει με την υπογραφή του ότι η ΔΕΥΑΜΒ αποδέχεται εξωσυμβατικές εργασίες της ΕΛΓΗΛ σε ποσοστό 30,6%, όταν όλες οι πραγματογνωμοσύνες απέδειξαν πως η ΕΡΓΗΛ χρωστά στη ΔΕΥΑΜΒ 5 εκατομμύρια για έργο που δεν εκτέλεσε. Αυτό το τελευταίο ερώτημα θα διαλευκανθεί στη δικαιοσύνη. Και ένα τρίτο ερώτημα που η Δημοτική Αρχή αποφεύγει σαν τον διάολο με το λιβάνι να απαντήσει: Για ποιον λόγο δεν κατέθετε τρία χρόνια αγωγή κατά της ΕΡΓΗΛ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το