Κόσμος

Αλβέρτος Μπουρλά: Η διανομή του εμβολίου της Pfizer θα ξεκινήσει λίγες ώρες αφότου λάβει έγκριση

Ο επικεφαλής της Pfizer Aλβέρτος Μπουρλά μιλώντας στο Sky News ανέφερε ότι ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διανομή του εμβολίου για τον κορωνοϊό μετά από λίγες ώρες αφότου λάβει την επίσημη έγκριση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλβέρος Μπουρλά δήλωσε ότι η εταιρεία του θα υποβάλει αίτηση για άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο «πολύ, πολύ σύντομα – μέσα σε λίγες μέρες» και ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως τη διανομή των πρώτων 20 εκατ. δόσεων του εμβολίου για τον κορωνοϊό που είναι ήδη έτοιμες.

Ο Αλβέρτος Μπουρλά ανέφερε ακόμη στο Sky News ότι τα εμβόλια της Pfizer για τον κορωνοϊό (που χθες ανακοινώθηκε ότι είναι ασφαλή και έχουν αποτελεσματικότητα 95%) θα αποστέλλονται στις χώρες μόλις λάβουν έγκριση από τις υγειονομικές αρχές αυξάνοντας την πιθανότητα «για ρύθμιση της κατάστασης». Σημείωσε ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι «υπομονετικός» επειδή η ζήτηση θα ξεπεράσει την προσφορά.

«Το φως είναι πραγματικό – υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ», είπε. «Πιστεύω ότι το δεύτερο μισό του 2021 θα είναι πολύ διαφορετικό».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το