Τοπικά

Αλμυρός:Ανακάλεσαν τις μηνύσεις σε βάρος 20χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Τον μήνυσαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας δύο μητέρες έναν 20χρονο από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, ωστόσο χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οι μηνύσεις ανακλήθηκαν και τελικά απ’ όλη την ιστορία έμεινε η… ταλαιπωρία!
Στο Αυτόφωρο προσήχθη χθες ο 20χρονος, κατηγορούμενος ότι είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα σε δύο κοπέλες 13 και 14 χρόνων την περασμένη Τρίτη σε υπαίθριο χώρο του Αλμυρού, ενώ επέβαινε σε ποδήλατο και φορούσε μια μπλε βερμούδα. Οι κοπέλες ενημέρωσαν τις μητέρες τους, που προσήλθαν την επομένη, Τετάρτη 1η Ιουλίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου κατέθεσαν μηνύσεις κατά του 20χρονου, που αναζητήθηκε από την Αστυνομία, Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός του χθες στο δικαστήριο, ο νεαρός ανταποκρίθηκε αμέσως στο τηλεφώνημα από την Αστυνομία, όπου προσήλθε μόνος του. Ο συνήγορός του επισήμανε ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ χαρακτήρισε το περιστατικό ατυχές και ζήτησε συγνώμη τόσο ο ίδιος, όσο και εκ μέρους του κατηγορούμενου από το δικαστήριο. Επίσης έθεσε ζήτημα νομιμότητας των εγκλήσεων που έγιναν από τις δύο μητέρες σε βάρος του 20χρονου.
Μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν οι δύο μητέρες που υπέβαλαν τις μηνύσεις και υπεράσπισης ο πατέρας του 20χρονου, ωστόσο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, επήλθε συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών και ανακλήθηκαν οι μηνύσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το