Τοπικά

«Άλλη μια δικογραφία στο αρχείο. Άλλη μια σκευωρία κατέπεσε»

Στο αρχείο οδηγήθηκε η μήνυση του δημάρχου Α. Α, Μπέου εις βάρος του προέδρου του Γηροκομείου Πάλου Πάνου τον οποίο κατηγόρησε για απιστία με τον ισχυρισμό ότι η εκποίηση τριών ακινήτων του Ιδρύματος και η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν η νόμιμη, ενώ και η τιμή που επιτεύχθηκε ήταν υπολειπόμενη της αξίας τους. Παράλληλα στο αρχείο τέθηκε και η έγκληση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από τον πρώην διευθυντή του Ιδρύματος για την καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων.
Σε δήλωσή του ο κ. Πάνος αναφέρει:

Στα πλαίσια του «ανηλεούς» πολέμου που έχω δεχθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στις 10 Ιουνίου 2019, ο Δήμαρχος Βόλου, υπέβαλλε σε βάρος μου (άλλη μια) μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της απιστίας, ζητώντας την ποινική διερεύνηση μεταβιβάσεων ακινήτων του Ιδρύματος που λάβανε χώρα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στην μηνυτήρια αναφορά του ο Δήμαρχος Βόλου υιοθέτησε τον ισχυρισμό ότι η εκποίηση των συγκεκριμένων τριών ακινήτων και η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν η νόμιμη, ενώ και η τιμή που επιτεύχθηκε ήταν υπολειπόμενη της αξίας τους.
Για μια ακόμη φορά, ως διαβολική σύμπτωση και σε αυτήν την δικογραφία, προσήλθαν και καταθέσανε «αυτοβούλως» μάρτυρες, υπερ της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Μπέου, ενώ και γνωστά site που υποστηρίζουν τις απόψεις του, φιλοξένησαν την είδηση της υποβολής μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος μου, κατά παράβαση φυσικά κάθε τεκμηρίου αθωότητας μου.
Ωστόσο η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έθεσε την ποινική δικογραφία στο αρχείο αφού σύμφωνα με το σκεπτικό αυτής «τηρήθηκαν από το Δ.Σ. του Ιδρύματος Γηροκομείο Βόλοι οι νόμιμες διαδικασίες για την εκποίηση των συγκεκριμένων ακινήτων – περιουσιακών στοιχείων του νομικού προσώπου του ιδρύματος και ουδεμία οικονομική ζημία προέκυψε σε βάρος της περιουσίας του νομικού προσώπου του ως άνω Ιδρύματος».
Παράλληλα στο αρχείο τέθηκε και η έγκληση που είχε υποβληθεί σε βάρος μου από τον πρώην Δ/ντη του Ιδρύματος για την καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το