Πολιτισμός

Αλλάζουν ημέρα οι παραστάσεις από τους ΔραΠαίκτες Βόλου λόγω της χιονόπτωσης

Για την επόμενη εβδομάδα μεταφέρονται οι τρεις παραστάσεις χιούμορ απ’ τους ΔραΠαίκτες Βόλου λόγω της χιονόπτωσης στην πόλη του Βόλου.  Συγκεκριμένα οι παραστάσεις θα γίνουν  την Πέμπτη 10, Παρασκευή 11 Γενάρη στις 9.15μμ και την Κυριακή 13 Γενάρη απογευματινή στις 6μμ ( δε θα δοθεί παράσταση το Σάββατο, καθώς θα προβάλλεται Όπερα).
Ο χώρος διεξαγωγής παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η αίθουσα ισογείου στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο Βόλου.

Η παράσταση:

Τι κάνουν τέσσερις psyχωτικοί στην αίθουσα αναμονής του psyχολόγου τους όταν εκείνος λείπει; Και γιατί λείπει; Τι του έκαναν; Ποια η μυστήρια εμπλοκή της γραμματέως του; Και πόσο θα αντέξουν όλοι αυτοί μαζί;Ατακαδόρικο χιούμορ που σατιρίζει, ανάμεσα στ’ άλλα, και τα τεκταινόμενα της πόλης μας και… psyχωτικές ερμηνείες που υπόσχονται γέλιο μέχρι πτώσης!

Στην άκρως αυτή “αντιοικογενειακή” κωμωδία δραπαίζουν ο Κώστας Κατούνης, ο Νικόλας Κυπαρισσός, η Χριστίνα Μαλιαχόβα, η Αλίκη Ξηραδάκη κι ο ευΆγγελος Κάβουρας, που έχει και την γενικότερη καλλιτεχνική επιμέλεια (σεναριακή, σκηνοθετική, σκηνογραφική, ενδυματολογική, μουσικοηχητική). Τεχνική υποστήριξη: Νικολέττα Κάβουρα κι Αναστάσης Σιώπης. Κατάλληλη άνω των 15 ετών! Είσοδος όπως πάντα ελεύθερη. Διάρκεια 69 λεπτά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το