Τοπικά

Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στη Θεσσαλία – Από σήμερα στον αέρα το σήμα του FORMediaTV – Παίρνει την «σκυτάλη» από το TV10

 

Αλλάζει από σήμερα το θεσσαλικό τηλεοπτικό τοπίο, καθώς ένα ιστορικό κανάλι με έδρα τα Τρίκαλα, το TV10, μετά από τριάντα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην ειδησεογραφία και την κοινωνία, κατεβάζει το σήμα του και καλωσορίζει το FORMedia TV του δημοσιογραφικού Οργανισμού 21 admedia, που έρχεται να δώσει νέα πνοή στην ενημέρωση στην Θεσσαλία και όχι μόνον.
Σήμερα στις 4 το απόγευμα, ο διευθυντής του TV10 Χρ. Πίσσας θα παραδώσει την σκυτάλη στον πρόεδρο της 21 admedia Αχιλλέα Νταβέλη, από τον τηλεοπτικό αέρα του TV10 και το σήμα FORMedia TV θα κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Στις αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσει και η εκπομπή του τηλεοπτικού προγράμματος.
Το FORMedia TV αποτελεί δυναμικό κομμάτι του δημοσιογραφικού Οργανισμού 21admedia, στην ενημερωτική «ομπρέλα» του οποίου εντάσσονται και λειτουργούν ήδη, η καθημερινή εφημερίδα «Πολιτεία Λαρισαίων», ο ενημερωτικός ιστότοπος «FORMedia.gr», ενώ την παλέτα των Μέσων συμπληρώνει το «FORMedia radio» με δικό του ενημερωτικό ιστότοπο, καθώς και ψηφιακή τηλεόραση και ψηφιακό ραδιόφωνο (Podcast).
Πρόκειται για μία δημοσιογραφική-ενημερωτική προσέγγιση, που καλύπτει όλο το φάσμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, πρωτοφανή σε περιφερειακό επίπεδο. Μία πολυεπίπεδη πρωτοβουλία στον χώρο των μίντια, που έρχεται να αλλάξει την ενημέρωση και να την προάγει τόσο με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, όσο και με σύγχρονες υψηλών απαιτήσεων τεχνικές και λοιπές υποδομές, που συνιστούν εγγύηση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ισχυρή και ανεξάρτητη ενημέρωση.
Η έδρα του δημοσιογραφικού Οργανισμού 21 admedia είναι στην Λάρισα, σε ένα σημείο τοπόσημο για την πόλη-αλλά και σημείο ιστορικής και πολιτιστικής αναφοράς για την Θεσσαλία- έναντι του Αρχαίου Θεάτρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 109).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το