Ελλάδα

Αλλάζει το κανάλι της Βουλής – Τι θα ισχύει με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Το κανάλι της Βουλής θα δείχνει πλέον όλες τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που γίνονται στο Κοινοβούλιο, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα αφορούν νομοθετικό έργο ή κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Αυτό αποφασίστηκε την Πέμπτη στη Διάσκεψη των Προέδρων έπειτα από πρόταση του Κώστα Τασούλα. Έτσι, από δω και πέρα, όλες οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στις Κοινοβουλευτικές τους Ομάδες ή άλλες που θα έχουν εντός του Κοινοβουλίου θα καλύπτονται μόνο από το κανάλι της Βουλής. Αυτό θα δίνει εικόνα στα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης.

Ακόμα, ο κ. Τασούλας ανέφερε πως υπάρχει η σκέψη από το κανάλι της Βουλής να μεταδίδονται οι σημαντικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που γίνονται στο Κοινοβούλιο, σε μια προσπάθεια το κανάλι της Βουλής να μπει σε περισσότερα σπίτια και να γίνει περισσότερο γνωστό.

«Θα μεταδίδουμε τις πιο σημαντικές τους ομιλίες. Για να βάλουμε το κανάλι της Βουλής περισσότερο στα σπίτια του κόσμου. Η ΕΡΤ θα κάνει τη λήψη, αλλά η οθόνη θα είναι δική μας, μια και εμείς δεν έχουμε την τεχνική δυνατότητα. Αυτό θα είναι και προς όφελος της ΕΡΤ και προς όφελος του καναλιού της Βουλής. Θα μας μάθει περισσότερος κόσμος και θα βάλει το κανάλι της Βουλής στα σπίτια».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το