Αθλητισμός

Αλλαγή σελίδας στον Πύρασο

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Πυράσου στην οποία η διοίκηση βράβευσε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Όμως, η είδηση έχει να κάνει με τον Θεόδωρο Στάμο, που ανακοίνωσε πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από τη διοίκηση ύστερα από θητεία 11 ετών στη θέση του προέδρου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Δαίδαλος» σημείωσε επιτυχία καθώς οι φίλοι του συλλόγου έδωσαν το «παρών», διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας, ενώ κέρδισαν ωραία δώρα αγοράζοντας τους 170 λαχνούς της λαχειοφόρου.

Αναφορικά με τις βραβεύσεις, τιμήθηκε ο Δημήτρης Φραγκούλης ο οποίος αγωνίστηκε στον Πύρασο σε δύο διαφορετικές περιόδους και πλέον εργάζεται ως γυμναστής στην ΠΑΕ Κέρκυρα. Λόγω της παρουσίας του στο νησί του Ιουνίου, την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του, Παύλος Φραγκούλης ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του 1990 διετέλεσε γεν. γραμματέας του Πυράσου.
Βραβεύτηκε ο Ηλίας Ζησόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον Πύρασο τη δεκαετία του 1980, ως τερματοφύλακας αλλά και ως επιθετικός. Τη βράβευση έκανε ο παλιός συμπαίκτης του, Τάκης Καραδήμας. Βραβεύτηκαν επίσης οι Γιάννης και Παναγιώτης Μόσδρομος που ήταν αντιπρόεδροι του Πυράσου στη χρυσή δεκαετία των επιτυχιών και είχαν σημαντική συνεισφορά στη δημιουργία των μεγάλων ομάδων της περιόδου 2007-2017. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος Θοδωρής Στάμος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το