Ροή

Αλλαγή σχεδίων στον Ολυμπιακό Βόλου “Θ”

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Οικονόμου

Αλλαγή σχεδίων στον Ολυμπιακό Βόλου όσον αφορά τα τεστ προετοιμασίας. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης αθέτησαν το λόγο τους και ματαίωσαν το αυριανό φιλικό στο Πανθεσσαλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν νέο αντίπαλο που θα είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο στις 6 το απόγευμα στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος». Πιθανότατα ματαιώνεται και το ματς με τον Άρη που είναι προγραμματισμένο για τις 27/8. Υπέγραψε χθες βράδυ στον Ολυμπιακό ο Θανάσης Πατινιώτης.

 

Έξαλλοι πρέπει να είναι στον Ολυμπιακό Βόλου με τους ιθύνοντες του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες επρόκειτο να συναντηθούν αύριο Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρήκε για την ίδια ημέρα πιο δυνατό αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Πανιώνιο. Έτσι, ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τους «κυανέρυθρους» και ότι δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα έχει ως εξής: «Φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα δώσει την Κυριακή, 21/8/2016, ο Απόλλωνας Σμύρνης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.30. Ο προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου αναβλήθηκε (σ.σ. εννοούν ότι ματαιώθηκε)».

Στον Ολυμπιακό αιφνιδιάστηκαν και άμεσα προσπάθησαν να βρουν άλλη δυνατή ομάδα για να έλθει αύριο στο Βόλο. Όμως τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά και έτσι όλες οι απαντήσεις ήταν αρνητικές. Κατόπιν αυτού αποφασίστηκε αλλαγή πλεύσης και έγινε πρόταση στον Γ.Σ. Αλμυρού, που έγινε δεκτή. Έτσι, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν αύριο στις 6 το απόγευμα στο στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος».

Σίγουρα το τεστ για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι το ίδιο δυνατό από ότι αν ο αντίπαλος ήταν ο Απόλλων, αλλά τουλάχιστον οι παίκτες δεν θα μείνουν ανενεργοί και θα πάρουν ένα ακόμη παιχνίδι στα πόδια τους. Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου των «ερυθρολεύκων» είναι η κάτωθι:

«Μετά την ματαίωση του φιλικού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Αθηνών, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 18.00 στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος». Από την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου».

 

Ματαιώνεται και το φιλικό με τον Άρη;

Σαν να μην έφτανε η αθέτηση του λόγου των ανθρώπων του Απόλλωνα, το ίδιο φαίνεται πως θα κάνει και ο Άρης και μάλιστα για δεύτερη φορά. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή. Όμως οι «κίτρινοι» ζήτησαν να αναβληθεί ο αγώνας για να παίξουν μία ημέρα νωρίτερα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι Βολιώτες δέχθηκαν και ορίστηκε νέα ημερομηνία για το Σάββατο 27/8. Και όμως οι άνθρωποι του Άρη φαίνεται πως είναι έτοιμοι να πάρουν ξανά πίσω το λόγο τους με την Ξάνθη να ανακοινώνει ότι θα παίξει αυτή εκείνη την ημέρα με τους Θεσσαλονικείς.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης είναι η παρακάτω: «Από την στιγμή που αναβλήθηκε η 1η αγωνιστική της Super League, η ξανθιώτικη ομάδα οριστικοποίησε πέντε νέα φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 19.00 θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο Xanthi FC Arena σε ένα παιχνίδι με γενική είσοδο 8 ευρώ.
Το επόμενο Σάββατο 27 Αυγούστου στις 19.00 θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, ενώ την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 18.30 θα υποδεχθεί τον Αιγινιακό. Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό (18.30) και μία μέρα αργότερα, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου τον Αγροτικό Αστέρα (18.30).

 

«Ερυθρόλευκος» και τυπικά ο Πατινιώτης

«Ερυθρόλευκος» και τυπικά είναι ο Θανάσης Πατινιώτης. Ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ μετά τη χθεσινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» μετέβη στην Αγριά και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Κατόπιν έπεσαν οι υπογραφές και ενεργοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

 

Ατομικό πρόγραμμα για τέσσερις

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τα δύο τελευταία χρονικά αποκτήματα, δηλαδή τον Γκουστάβο Εζεκίελ Μπρίτος και τον Θανάση Πατινιώτη, που βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση, καθώς και τους Παναγιώτη Ζώνα, Κώστα Οικονόμου διότι αισθάνονται ενοχλήσεις.

Φυσικά οι παραπάνω παίκτες δεν θα αγωνιστούν στον αυριανό φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού και ενδεχομένως ούτε και στο ματς της Τετάρτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν την Κυριακή 28/8 στο παιχνίδι με τον Ρήγα στο Βελεστίνο.

 

Ανακοίνωση των Austrian Boys

Από το Austrian Boys Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση: «Μετά το νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, ήρθε η ώρα και για ένα νέο ξεκίνημα και του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδας.

Με πυλώνα τους Austrian Boys, αλλά και με τη συμμετοχή όλων όσων αποτελούν μέρος του οργανωμένου κινήματος του Ολυμπιακού Βόλου,

θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την συνεχή βοήθεια και στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδας.

Για αυτό το λόγο, καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια, την προσεχή Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ, σε μια πολύ σημαντική συνάντηση, όπου θα καθορίσουμε τις δράσεις μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Όλοι όσοι θέλουν και νιώθουν ότι πρέπει να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στη συνάντηση αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των οργανωμένων την νέα αγωνιστική σεζόν.  

Τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολα, δεχτήκαμε επιθέσεις, όμως σταθήκαμε όρθιοι. Η ιστορία λοιπόν δεν σταμάτησε ποτέ. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε δυνατά και ενωτικά».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Απότακτος αστυνομικός ξυλοκόπησε πρώην συνάδελφό του στην Πάρο

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε αργά το βράδυ του Σαββάτου ένας απότακτος αστυνομικός με πλούσιο παρελθόν σε…

4 Δεκεμβρίου 2023

Βόλος:Σοκ από τον θάνατο 56χρονου

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του 56χρονου Κων. Λιάνου. Η κηδεία του, θα…

4 Δεκεμβρίου 2023

Καλάθι του νοικοκυριού: Παρατείνεται για άλλους 6 μήνες

Έως τις 30 Ιουνίου του 2024 παρατείνεται το «καλάθι του νοικοκυριού», σύμφωνα με το σχετικό…

4 Δεκεμβρίου 2023

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει σήμερα στις 18:15 του δημοτικό συμβούλιο Βόλου. Στη συνεδρίαση…

4 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ντροπή σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το διεφθαρμένο παρακράτος

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση…

4 Δεκεμβρίου 2023

Απόφαση ΓΣ του ΕΣΔ για τη λειτουργία και διοίκηση του ΠΘ σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης και στα πλαίσια του νέου μοντέλου διοίκησης

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων σε απόφασή του για τη λειτουργία και διοίκηση του ΠΘ σε…

4 Δεκεμβρίου 2023