Ελλάδα

«Αλλαγή», το όνομα του νέου κόμματος του Γιώργου!

αλλαγή γιώργου

«“Αλλαγή”, Change επί το αγγλικότερο», θα είναι το όνομα του νέου κόμματος που φτιάχνει ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα».

Το πότε θα το εξαγγείλει, εξαρτάται απολύτως από τις πολιτικές εξελίξεις.

«Είναι το ίδιο σύνθημα», γράφει ο κ. Παπαχρήστος, «με το οποίο ο Αείμνηστος Γιώργος Παπανδρέου, διέλυσε τη δεξιά το ’81 και την τοποθέτησε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν τον πρώην Πρωθυπουργό στο να προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι άλλοι από το ότι «απηύδησε να περιμένει να πάρει τη ρεβάνς από τον Πρόεδρο Βαγγέλη».

«Το πότε θα το εξαγγείλει, εξαρτάται απολύτως από τις πολιτικές εξελίξεις: αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, θα αναγγείλει τη δημιουργία του τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου. Αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος και Δευτέρα διαλυθεί η βουλή, Τρίτη πρώτα ο Θεός θα αναγγείλει και επισήμως τη δημιουργία της “Αλλαγής”».

Όσο για το αποτέλεσμα της κίνησης Παπανδρέου, για την οποία η «παλιά φρουρά» του ΠΑΣΟΚ Μ. Παπαϊωάνου, Τηλ. Χυτήρης και Νίκος Αθανασάκης του είπαν: «άστο ρε Γιώργο», σύμφωνα πάντα με τον συνάδελφο, «εκείνος θα πάρει 2,5% στις εκλογές, το κόμμα Βενιζέλου 2% και κάτι, και δεν θα μπει κανένας τους στη Βουλή».

Πηγή:thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το