Αθλητισμός

Άλλα δύο τμήματα της Νίκης αναγνωρίστηκαν από την ΓΓΑ

Αναγνωρίζοντας την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις βάσει των προδιαγραφών του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ο Σύλλογος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, ανακοίνωσε την αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δύο νέων τμημάτων του Συλλόγου, του τμήματος ποδηλασίας και τεχνικής κολύμβησης.
Συνολικά οκτώ τμήματα του Ερασιτέχνη του Συλλόγου, έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση και συγκεκριμένα τα τμήματα αυτά είναι:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΤΙΒΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΟΛΟ
ΒΟΛΕΪ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του τμήματος αθλητικών φορέων, της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού, της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού κι Αθλητισμού, αποφασίζεται και χορηγείται, ειδική αθλητική αναγνώριση στο σωματείο Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” , για τα αθλήματα ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ και ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ.
Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης σε δήλωσή του αναφέρει ότι “Με σκληρή δουλειά και σε συνεργασία με τα στελέχη του Υπουργείου και την αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας, δημιουργούμε τις βάσεις για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του αύριο.
Με την αναγνώριση άλλων δύο τμημάτων που λειτουργούν στο Σύλλογο, αποδεικνύουμε ότι στόχος μας είναι, να προάγουμε τα ιδανικά του «ευ αγωνίζεσθαι» και το φίλαθλο πνεύμα, διασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα των τμημάτων”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το