Lifestyle, Θ Plus

Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο: Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina

Πολύ πριν η σύζυγός του καταθέσει αίτηση διαζυγίου και αρχίσουν οι φήμες από το στρατόπεδο της Αντζελίνας Τζολί ότι είναι κακός πατέρας, ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει για την πατρότητα.

«Χτυπάω τα παιδιά τακτικά. Φαίνεται ότι πιάνει το τρικ», είχε πει ο ίδιος το 2011. «Και τους κόβω γεύματα», είχε προσθέσει τότε. Φυσικά, αστειευόταν. Στην πραγματικότητα, ο Πιτ είχε παραδεχθεί τότε, μια πρώτη προσπάθεια να επιβάλει κάποια όρια στον γιο του Παξ.

Με έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα, τον Μάντοξ 15, τον Παξ 12, τη Ζαχάρα 11 και τρία βιολογικά, τη Σίλο 10 και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν 7 και ένα ιδιαίτερο λαϊφστάιλ, δεν υπήρξε τίποτα συμβατικό στην οικογένεια Πιτ.

Εκτός από τις τακτικές της επισκέψεις σε εμπόλεμες ζώνες και στρατόπεδα προσφύγων, κάτι το οποίο η Αντζελίνα θεωρούσε ότι θα βοηθούσε στην ανάπτυξή τους, στην καθημερινή οικογενειακή ζωή των Brandgelina υπήρχε χάος.

Με μια στρατιά οκτώ ανθρώπων, έξι νταντάδων, μιας για το κάθε παιδί, μιας μαγείρισσας (η Αντζελίνα Τζολί δεν μαγειρεύει έχει δηλώσει ότι το μόνο που μπορεί να φτιάξει είναι ένα πιάτο δημητριακά) και μιας παιδαγωγού, ενιαίο πρόγραμμα για όλα τα παιδιά δεν υπήρχε στο σπίτι των Πιτ-Τζολί.

Ετσι, πριν λίγο καιρό η Αντζελίνα προχώρησε σε μια… αναδιάρθρωση. Μείωσε τις νταντάδες σε δύο και ανέθεσε στον αδελφό της Τζέιμς Χέβεν να είναι υπεύθυνος για τα παιδιά της (τον εμπιστεύεται απόλυτα και πάντα του έδινε το 10% των εσόδων της).

Τα παιδιά δεν πήγαν ποτέ σχολείο

Τα παιδιά των Πιτ-Τζολί δεν πήγαιναν σχολείο, έκαναν μαθήματα στο σπίτι και ποτέ δεν μπήκαν σε τάξη. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο σε εμάς, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο στο Χόλιγουντ τα παιδιά να κάνουν μαθήματα στο σπίτι. Ωστόσο, στην περίπτωση των Πιτ-Τζολί φαίνεται ότι αυτό δεν βοήθησε στην κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Μάντοξ, ο οποίος η Αντζελίνα υποστηρίζει ότι εχει ψηλό IQ πήγαινε στο γαλλικό λύκειο του Λος Αντζελες πριν πέντε χρόνια, αλλά όχι πλέον.

Η Daily Mail, αναφέρει μάλιστα, ότι τώρα για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί σκέφτεται να πάει τα παιδιά της στο σχολείο, αν και κάποια είναι ήδη στην εφηβεία και άλλα την πλησιάζουν, προκειμένου να κοινωνικοποιηθούν. Για τον Πιτ αυτό ήταν μια καλή ιδέα.

jolie_kids_old

Η απόλυτη αναρχία στο σπίτι των Brangelina

Ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ συνέκρινε την ατμόσφαιρα στο σπίτι του με τη «Φωλιά του Κούκου», παραπέμποντας σε… ψυχιατρικό ίδρυμα. «Ετσι είναι τα πρωινά στο σπίτι μας», είχε πει προσθέτοντας:«Είναι χάος από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, κάποιες φορές και αργότερα».

Ηταν αστείο αυτό; Μάλλον όχι. Πρώην νταντάδες έχουν περιγράψει, όχι με τα καλύτερα λόγια, τα όσα έζησαν με τους Πιτ-Τζολί. Μια από αυτές μιλώντας στο In Touch ανέφερε ότι συχνά καβγάδιζαν και πάλευαν με τον Μάντοξ και τον Παξ να είναι στα… μαχαίρια συνεχώς. Είχε πει, μάλιστα, ότι ο Μάντοξ, εννιά χρονών τότε, έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητα, εντός του κτήματος των γονιών του.

Είχε πει ακόμη ότι τα παιδιά άκουγαν περισσότερο τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να τους επιβάλει πειθαρχία. «Δεν είχαν κανένα έλεγχο των παιδιών. Στη μέση της νύχτας έτρεχαν στο σπίτι και προσπαθούσαν να τρυπώσουν στο κρεβάτι των γονιών τους».

Αντζελίνα, η γυναίκα που μισεί τους κανόνες

Αλλες πηγές ανέφεραν ότι η ανατροφή των παιδιών ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να επιβάλει κανόνες, ενώ η Αντζελίνα δεν το έκανε ποτέ.

Ο Πιτ είχε μεγαλώσει άλλωστε πιο τυπικά σε σχεη με την πιο μποέμ Αντζελίνα.

Πηγή μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Η Αντζελίνα είναι γνωστό ότι εναντιώνεται σε κάθε είδους κανόνες. Δεν υπάρχουν προκαθορισμένες ώρες ύπνου και τους επιτρέπεται να τρώνε ότι θέλουν».

3d969692dcb08730afd4dedf531b64a4

Η κόρη που από τα 3 αποφάσισε ότι θα γίνει… αγόρι

Χαρκατηριστικό της…. ανεκτικότητας των Τζολί-Πιτ ήταν το γεγονός ότι η κόρη τους Σίλο, για παράδειγμα, ντύνεται σαν αγόρι από τριών ετών. Και οι δυο τους την στήριξαν, με τον Μπραντ Πιτ να αποκαλύπτει μάλιστα, ότι την αποκαλούν Τζον.

Οπλα και μάχες

Και η εκκεντρικότητες δεν σταματούν εκεί. Τα όπλα και οι πολεμικές τέχνες ασκούσαν γοητεία στον Μάντοξ, κάτι που ενθάρρυναν και οι γονείς του. Οταν ήταν έξι, η Αντζελίνα είχε πει με περηφάνια: «Του αρέσουν ο πόλεμος και τα όπλα. Για τη γιορτή της μητέρας μου είχε φέρει ένα όπλο, ήταν τόσο γλυκό».

Οταν ο Μάντοξ ήταν επτά, η Τζολί είχε μιλήσει για τη συλλογή μαχαιριών στιλέτο που είχε: «Η μητέρα μου, μου αγόρασε το πρώτο ου μαχαίρι όταν ήμουν 11 ή 12 και εγώ έχω ήδη αγοράσει στον Μάντοξ μερικά».

Πηγή μιλώντας στη Daily Mail είχε πει: «Οχι μόνο δεν μπορούσε να τους αρνηθεί να κάνουν συλλογή οπλων, αλλά είχε πει ότι πιστεύει ότι δεν μπορεί να τους αρνηθεί να κάνουν τατουάζ. Εκτός αυτού η Τζολί έχει την περίεργη συνήθεια να πετάει μαχαίρια για να χαλαρώνει όταν είναι πιεσμένη».

angelina-jolie-and-brad-pitt_

Οικογένεια φορητό… χάος

Ανθρωποι που γνωρίζουν τους Πιτ-Τζολί υποστηρίζουν ότι το χάος βασίλευε οπουδήποτε βρισκόταν η οικογένεια. Και η αλήθεια είναι, δεν έμεναν κάπου σταθερά…
Εκτός από το σπίτι τους στο Λος Αντζελες, έμειναν στη Νέα Ορλεάνη, στη Γαλλία, νοίκιασαν σπίτι στο Λονδίνο, μετέτρεπαν πολυτελή ξενοδοχεία σε προσωρινά τους σπίτια.
Και, ίσως το πιο περίεργο από όλα, για μεγάλα διαστήματα ο μπαμπάς και η μαμά έφευγαν από το σπίτι και μακριά από όλους και από όλα.

Ο Μπραντ Πιτ έχει παραδεχτεί ότι αν εκείνος και η Τζολί ήθελαν λίγο χρόνο μόνοι τους έπρεπε να πάνε σε ξενοδοχείο. Λέγεται, άλλωστε, ότι η Αντζελίνα νοίκιαζε συχνά μια σουίτα στο Λος Αντζελς, ενώ ο Πιτ είχε ένα σπίτι στο Χόλιγουντ.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι, μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι δεν πολυασχολούνταν με τα παιδιά: «Αφού το κάθε παιδί είχε την νταντά του, δεν χρειάστηκε ποτέ να ξενυχτήσουν με τα παιδιά τους, ή να τα ακολουθήσουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Δεν είχαν ρουτίνα με τα παιδιά τους. Οι νταντάδες μέσα στη νύχτα έβλεπαν καρτούν με τα παιδιά, ενώ ο Πιτ και η Τζολί κοιμούνταν ήσυχα σε άλλο δωμάτιο. Δυο νταντάδες σηκώθηκαν και έφυγαν το 2008 όταν η Τζολί γύριζε το Wanted, καθώς δούλευαν ατελείωτα επί μήνες χωρίς ρεπό. Επιπλεόν, ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ εμφανιζόταν και αποφάσιζε να φάει πίτσα μαζί τους ή τα έπαιρνε για μια μέρα μαζί του σπάζοντας τη ρουτίνα τους και την όποια τους σειρά. Για παράδειγμα μια φορά πήρε μέσα στη νύχτα τα δίδυμα και τα πήγε για παγωτό. Ομως, τα υιοθετημένα παιδιά, ήταν ορφανά με προβλήματα και έπρεπε να έχουν ρουτίνα και φίλους, όλα αυτά που δηλαδή δεν είχαν. Λέγεται, μάλιστα, ότι τα παιδιά στις σπάνιες περιπτώσεις που συναναστρέφονταν με άλλα παιδάκια, ήταν ντροπαλά.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το