Άρθρα

“Αλέξης Τσίπρας, ο σύγχρονος Εφιάλτης”

του Γιάννη Κάϊρα*
Σύγχρονος Εφιάλτης, “βαριά κουβέντα” θα έλεγε ένας ακόμα μισθοδοτούμενος του συστήματος, για τον “Πρωθυπουργό της Χώρας “, αλλά τι άλλο χαρακτηρισμό θα μπορούσε να δώσει κανείς στον άνθρωπο που πρόδωσε τον Λαό του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δύο φορές (δύο Μνημόνια σε δύο χρόνια) . Σε έναν άνθρωπο που καπηλεύεται ακόμα και τώρα, στην πιο ακραία μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική του, το ΟΧΙ του Λαού, τους αγώνες της εργατικής τάξης και της Αριστεράς, σε έναν άνθρωπο που ξεπούλησε τις υποδομές αυτής της χώρας σε αποικιακού τύπου κρατικές εταιρείες των “Εταίρων μας στην Ε.Ε.”, τσακίσε τον λαό στην φορολογία, παραχώρησε την εθνική ανεξαρτησία και την διακυβέρνηση της χώρας όπως και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις ΝΔ ΠΑΣΟΚ στην Τερατόϊκα.
Ένας σύγχρονος Εφιάλτης όπως ο Αλέξης Τσίπρας, ένας πολιτικός τυχοδιώκτης οπορτουνιστής και αριβίστας όπως αυτός δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει από μόνος του για να διατελέσει δις αυτή την προδοσία. Χρειάζεται συνεργάτες στην κεντρική κυβέρνηση αλλά και σε κάθε νομό και πόλη, να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα των κοινών αμαρτημάτων τους , να ρίχνουν λάσπη σε όποιον στηρίζει τα δίκαια του Λαού, να θολώνουν και να τρομοκρατούν την κοινή γνώμη ως σύγχρονοι γκεμπαιλιστές. Φυσικά όπως σε κάθε νομό και εδώ στην περιοχή της Μαγνησίας μας οι συνεργάτες του Καθεστώτος της προδοσίας είναι πότε μεταμφιεσμένοι με διάφορες ταυτότητες προσπαθώντας να υποτιμήσουν και άλλο την νοημοσύνη του λαού και πότε αηθώς απροκάλυπτα ως βουλευτές υπουργοί και στελέχη των Νομαρχιακών επιτροπών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Μαγνησία . Μεταμφιεσμένοι λοιπόν σε δημοτικούς συμβούλους, διορισμένοι σε κρατικές θέσεις ευθύνης με παχυλές αποδοχές, σε κυβερνητικούς συνδικαλιστές μεγάλων σωματείων του δημοσίου τομέα και καλυπτόμενοι – υποστηριζόμενοι από τα συνηθισμένα παπαγαλάκια των εκάστοτε εθελόδουλων Κυβερνήσεων, προσδοκούντα πάντα σε μια ακόμα κυβερνητική επιδότηση ή σε μια επιχορήγηση κάτω από το τραπέζι κατά το σύνηθες. Με το εκάστοτε προσωπείο τους κάνουν ότι “είναι με τον λαό ” αλλά ” ΤΙΝΑ κάνει και αυτός ο Πρωθυπουργός; ” ” θες να έρθει ο Κούλης;” και με το πραγματικό τους πρόσωπο αφού παράλληλα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Μαγνησίας οργανώνουν και εκτελούν την περαιτέρω εξαθλίωση του λαού.
Απέναντι σε όλο αυτό το σάπιο σύστημα ο λαός μας νοιώθει νικημένος, προδομένος, απογοητευμένος, είναι άνεργος, χαμηλοσυνταξιούχος, αγρότης εμποροϋπάλληλος και εργάτης εργαζόμενος σε συνθήκες γαλέρας, μικρομεσαίος έμπορος και ελεύθερος επαγγελματίας που αργοπεθαίνει, είναι νέος χωρίς όνειρα που του τα κλέψαν σε μια στιγμή. Το λάδι της Λευθεριάς μας έχει σωθεί και τώρα στην πιο κρίσιμη μας ώρα στην πιο δύσκολη μας αυτή τη στιγμή πρέπει να παλέψουμε για την επιβίωση μας, για το Μέλλον μας για την Πατρίδα μας απέναντι σε όλους τους Εφιάλτες και τους συνεργάτες τους νυν και τους εκκολαπτόμενους.
Η λύση είναι για άλλη μια φορά στα χέρια μας και δεν θα την χαρίσουμε σε κανένα, το πετύχαμε τον Ιούλιο του 15 εκεί που όλοι γίναμε ένα απέναντι σε όλα τα όπλα του καθεστώτος, θα γίνουμε και τώρα ένα ποτάμι Γενικής Ανυπακοής ολόκληρη η Ελλάδα, ένα ποτάμι ελευθερίας που θα φέρει ξανά τον ήλιο της δημοκρατίας και την αξιοπρέπεια στις καρδιές μας.
Για να μη ζήσουμε σαν δούλοι.

*Μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το