Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: «Συναγερμός» στην Πυροσβεστική για ηλικιωμένο που κινδύνευσε να καεί

Επιχείρηση διάσωσης ενός ηλικιωμένου που έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε, σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή που φλεγόταν, εξελίχθηκε πριν από λίγο στον Μαίστρο Αλεξανδρούπολης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο 75χρονος προσπάθησε να κάψει κάποια ξερόχορτα που υπήρχαν στην αυλή της τριώροφης οικοδομής. Όμως για κακή του τύχη πήραν φωτιά τα… φελιζόλ που υπήρχαν για την μόνωση. Προσπάθησε να ανέβει πάνω στο δεύτερο όροφο για να σβήσει τις φλόγες, αλλά τα ξύλα που πάτησε είχαν σαπίσει από τον πολύ καιρό και υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον αέρα!

Τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα καδρόνια, με κίνδυνο να φτάσει εκεί η φωτιά και να καεί… Για καλή του τύχη περνούσε από το σημείο ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας και αφού τον απεγκλώβισε με ασφάλεια, ειδοποίησε τους συναδέλφους του. Οι πυροσβέστες έφτασαν επιτόπου και έσβησαν την φωτιά, ενώ είχε ήδη ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και έγινε η διακομιδή του τραυματία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το