Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Αγνοείται 49χρονος ερασιτέχνης ψαράς στο Δέλτα του ποταμού Εβρου

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια ενός 49χρονου ψαρά στην Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 49χρονος πήγε για ψάρεμα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου το απόγευμα της Δευτέρας και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σύζυγος του 49χρονου , ο οποίος νοσηλευτής και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι τις αστυνομικές αρχές ότι δεν έχει επιστρέψει, καθώς και ότι το κινητό του εμφανίζεται ανενεργό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ήταν άμεση, προσπαθώντας αρχικά να τον εντοπίσουν μέσω του σήματος του κινητού τηλεφώνου του, το οποίο μέχρι κάποια στιγμή τον τοποθετούσε στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα. Ακολούθησε επιτόπια έρευνα των αστυνομικών δυνάμεων, τόσο στα κανάλια του Δέλτα, όσο και σε διαδρομή που ακολουθούσε ο αγνοούμενος, σύμφωνα με τις υποδείξεις φίλων του, σε μία προσπάθεια εντοπισμού του αυτοκινήτου του που είναι μάρκας Suzuki τύπου Vitara, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς διεκόπη εντός λίγων ωρών, λόγω της επερχόμενης νύχτας.

Tην Τετάρτη το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, με στόχο να μην μείνει κανένα σημείο στο Δέλτα και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς να διερευνηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το