Τοπικά

Αλ. Μεϊκόπουλος: Βολιώτες δεν λαμβάνουν συντάξεις λόγω της υποβάθμισης των ΕΛΤΑ Μαγνησίας

Να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα της καθυστέρησης στη διανομή της αλληλογραφίας που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών μέχρι και απώλεια συντάξεων και να σταματήσει η υποστελέχωση και υποβάθμιση των ΕΛΤΑ Μαγνησίας, ζήτησε με ερώτησή του από τους αρμόδιους Υπουργούς Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Σύμφωνα με το Βουλευτή, τα ΕΛΤΑ Μαγνησίας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, καθώς τα κενά υπαλλήλων από τις συνταξιοδοτήσεις δεν αναπληρώνονται. «Το τελευταίο διάστημα ο τοπικός τύπος καταγράφει περιστατικά πολιτών του Βόλου που λόγω της καθυστέρησης διανομής και παραλαβής λογαριασμών από τα ΕΛΤΑ, δεν πληρώθηκαν την επικουρική τους σύνταξη διότι δεν παρέλαβαν ποτέ από τα ΕΛΤΑ τον φάκελο που αποστέλλεται ανά χρονικά διαστήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία για την επικαιροποίηση των στοιχείων των ασφαλισμένων», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο Βουλευτής κάλεσε τους αρμόδιους Υπουργούς να σταματήσουν άμεσα τη στοχευμένη υποβάθμιση των ΕΛΤΑ και να διαφυλάξουν τη βιωσιμότητα του Οργανισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το