Τοπικά

Αλ. Μεϊκόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερώνεται ως ισχυρός πόλος της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης

Για καθιέρωση του ΣΥΡΙΖΑ ως ισχυρού πόλου της μεγάλης προοδευτικής παράταξης έκανε λόγο ο επανεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
Αναλυτικά με δήλωσή του στη «Θ» ευχαρίστησε αρχικά τους πολίτες που τον στήριξαν και τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μίλησε στη συνέχεια για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
«Να ευχαριστήσω τον κόσμο της Μαγνησίας που με αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης και πολιτικό πολιτισμό, προσήλθε στις κάλπες. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Νέας Ιωνίας, του Βόλου, του Αλμυρού, του Ρήγα Φεραίου, του Νοτίου Πηλίου, των Σποράδων, της Ζαγοράς – Μουρεσίου, που παρά την καθαρή νίκη της Ν.Δ. στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ με υψηλά ποσοστά στοιχείο που μας γεμίζει ευθύνη για τη συνέχεια. Το ποσοστό που καταγράφει πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ τον καθιερώνει ως ισχυρό πόλο της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης και αποκαλύπτει την πορεία που θα πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα.
Ένα μεγάλο προοδευτικό, δημοκρατικό κόμμα που θα πρωταγωνιστεί. Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να διατηρήσει όλες τις κατακτήσεις του κόσμου την τελευταία τετραετία, όπως στον τομέα της εργασίας, οικονομίας, υγείας και να μην προβεί σε επιλογές που θα θέσουν σε κίνδυνο αφενός την πορεία της χώρας και αφετέρου όλα όσα καλά κέρδισε ο κόσμος (νόμος για την ανασφάλιστη εργασία, 13η σύνταξη, χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο με αναλογία 1:1 σε υγεία και παιδεία, ευνοϊκές ρυθμίσεις για δάνεια, ΟΕΚ, 120 δόσεις).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το