Τοπικά

Ακυρώσεις κρατήσεων στα καταλύματα και σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έφερε η “Σοφία” στη Μαγνησία

Προβλήματα ηλεκτροδότησης, αντιμετωπίζουν  από την κακοκαιρία περιοχές, σπίτια και επιχειρήσεις στο Λουζίνικο, στο Φυτόκο, Πρ. Ηλία, στον οικισμό Γκιώνη, στο Κατηχώρι, στη Λάμια Διμηνίου, αλλά και μέσα στον κεντρικό ιστό της πόλης του Βόλου όπως στις οδούς Τ. Οικονομάκη,. Αλεξάνδρας, Σπυρίδη, Αντωνοπούλου.

Στην οδό Κ.Καρτάλη και στην οδό Τάκη Οικονομάκη υπάρχουν σοβαρές βλάβες στο υπόγειο δίκτυο που θα αποκατασταθούν σήμερα. Από προχθές στην Κ.Καρτάλη πολυκατοικίες έμειναν χωρίς ρεύμα και οι αποκαταστάσεις όπου εκδηλώθηκαν ζημιές προχθές και χθες είναι προσωρινές. Η ΔΕΗ «έδωσε» μονοφασικό ρεύμα αλλά οι τριφασικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν.

Λόγω μη λειτουργίας μιας φάσης στο κέντρο του Βόλου, μεταξύ Τ. Οικονομάκη και Λώρη, αλλά και στην Κ.Καρτάλη δεν λειτουργούν τα ασανσέρ πολυκατοικιών και τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα επισκευάσουν το πρόβλημα σήμερα Σάββατο, καθώς την χθεσινή ημέρα την αφιέρωσαν για τις περιοχές που δεν είχαν καθόλου ρεύμα.

Για να αντιμετωπιστούν οι πολλές βλάβες «επιστρατεύτηκε» το σύνολο του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και του συνεργαζόμενου εργολάβου.
Για το Πήλιο το πρόβλημα δεν έγκειται τόσο στις διακοπές ρεύματος που ωστόσο έχουν εξοργίσει τους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, αλλά στο γεγονός ότι υπάρχουν ακυρώσεις δωματίων της τάξης του 50% λόγω της κακοκαιρίας και αναμένεται αυτό το «κύμα» ακυρώσεων να συνεχιστεί, παρότι υπήρχε «κινητικότητα» με αφορμή τα «Θεοφάνεια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το