Αθλητισμός

Ακτσιαλής: Φιλόδοξος και… άγνωστος ο Φωκικός

Στην Άμφισσα «εκστρατεύει» αύριο ο Θησέας για την αναμέτρηση με τον τοπικό Φωκικό (4.30 μ.μ.). Οι Αγριώτες ταξιδεύουν στο… άγνωστο, καθώς ο αντίπαλός τους έκανε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του κατά το διάστημα της διακοπής και κανείς δεν ξέρει αν η εικόνα του θα είναι καλύτερη ή χειρότερη.

Αυτό επεσήμανε στη «Θ» και ο τεχνικός του Θησέα Γιάννης Ακτσιαλής, που παραδέχτηκε ότι καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη να έχει υψηλό ρυθμό και στα 90 λεπτά ενός παιχνιδιού. Αναλυτικά, τα όσα μας είπε:

«Όλες οι ομάδες προέρχονται από πολύ μεγάλη αποχή και φυσικά δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Φωκικό. Πρόκειται για μία φιλόδοξη ομάδα που όμως στο διάστημα της διακοπής είχε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, κάτι που την κάνει πιο άγνωστη για μας.

Σίγουρα οι παίκτες, όχι μόνο οι δικοί μας, αλλά και των άλλων ομάδων, δεν είναι έτοιμοι για να αντέξουν σε υψηλούς ρυθμούς και στα 90 λεπτά ενός αγώνα. Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πώς θα κατανέμουμε τις δυνάμεις μας μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς θα παίξουν και τα παιδιά που θα έλθουν από τον πάγκο. Από αυτούς περιμένουμε να δώσουν ώθηση στην ομάδα, όταν θα αρχίσουν να μειώνονται οι δυνάμεις κάποιων εκ των συμπαικτών τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το