ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Έλληνες που πήραν Οσκαρ

Θ Plus

Μαγεία το χιονισμένο τοπίο στη λίμνη Πλαστήρα (photos)

Θ Plus

Λακκούβα

Οι εικόνες της ημέρας

Εθελοντική αιμοδοσία στο Βελεστίνο

Τοπικά

Υπολείμματα

Οι εικόνες της ημέρας

Λάσπη

Οι εικόνες της ημέρας

Κόκκινες κουκίδες

Οι εικόνες της ημέρας

Φαύλο σύστημα

Παραπολιτικά

8.432 ευρώ για γραμματειακή υποστήριξη

Παραπολιτικά

Βιάζονται…

Παραπολιτικά

Στο χέρι τους

Παραπολιτικά

Η πλατεία στους φοιτητές 

Παραπολιτικά

Ακόμα να ανοίξει η εφαρμογή…

Παραπολιτικά

Στην ψυχολογία ποντάρει η Νίκη

Αθλητισμός

Τοπικά

Ακινητοποιημένα σήμερα τα τρένα – Κανένα δρομολόγιο από Βόλο προς Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα τα τρένα, λόγω της 24ωρης απεργίας την οποία προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών , αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Εξαιτίας της 24ωρης απεργίας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από Βόλο προς Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.
Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αφορμή την 24ωρη κινητοποίηση κάνει λόγο για «εκποίηση του εθνικού πλούτου και καταγγέλλει πως «η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ένα ακόμη θύμα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων». «Η κυβέρνηση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «ολοκληρώνει και τυπικά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προώθησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με την πανηγυρική τελετή να πραγματοποιείται στην Κέρκυρα. Οι σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του σιδηρόδρομου. Η ελληνική κοινωνία και οι εργαζόμενοι όλης της χώρας διαφωνούν με την εκποίηση του εθνικού πλούτου. Μαζί με όλους τους εργαζόμενους θ’ αγωνιστούμε να σταματήσει αυτή η καταστροφική πορεία για τη χώρα και ο εμπαιγμός που συνίσταται στο να πανηγυρίζουν ταυτόχρονα και αυτοί που πωλούν και αυτοί που αγοράζουν.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το