Τοπικά

Ακίνητο για τη στέγαση αμαξοστάσιου θα μισθώσει ο Δήμος Σκιάθου 

Aκίνητο για τη στέγαση αμαξοστάσιου και γραφείων της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος θα μισθώσει ο Δήμος Σκιάθου. Το ακίνητο που θα μισθωθεί πρέπει να βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλης της Σκιάθου, προκειμένου να αποφευχθεί η όχληση των κατοίκων και η κίνηση των βαρέων οχημάτων να μην επιβαρύνει κυκλοφοριακά κι αισθητικά το κέντρο της πόλης. Επίσης πρέπει να έχει συνολική επιφάνεια τουλάχιστον 2.500 τ.μ., να διαθέτει ισόγειες κτιριακές υποδομές τουλάχιστον 280 τ.μ. Ακόμη πρέπει να διαθέτει εξωτερικούς χώρους διαμορφωμένους για στάθμευση και επισκευή αυτοκινήτων, στους οποίους μπορεί να εγκατασταθεί στέγαστρο τουλάχιστον 300 τ.μ. καθώς και ράμπα ελέγχου των οχημάτων, αλλά και να διαθέτει ή να εγκατασταθεί πλάστιγγα τουλάχιστον 40 τόνων για ζύγιση απορριμματοφόρων ανακύκλωσης.

Παράταση έως τις 23 Οκτωβρίου 2020 δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου στον ανάδοχο που έχει αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 30ής Σεπτεμβρίου 2018 στο δημοτικό οδικό δίκτυο του νησιού.

Η λειτουργία του Δήμου έως 27 Απριλίου
Την οργάνωση λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Σκιάθου, στο πλαίσιο συμμόρφωσης στα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό έως 27 Απριλίου, αποφάσισε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με την απόφαση, καθορίστηκε εκ περιτροπής εργασία με αυτοπρόσωπη παρουσία υπαλλήλων για τη λειτουργία της Τεχνικής Υπηρεσίας, του Διοικητικού και Οικονομικού Τμήματος, της Ταμειακής Υπηρεσίας και της νεοσύστατης κοινωνικής δομής του Δήμου. Στις υπηρεσίες θα ληφθεί υπόψη το μέτρο αποφυγής συγχρωτισμού στα γραφεία μέσω της τήρησης προσέλευσης του άκρως απαραίτητου αριθμού υπαλλήλων και της απαιτούμενης μεταξύ τους απόστασης. Η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου θα εξυπηρετείται με την καθημερινή εναλλαγή των δύο υπαλλήλων, κλητήρων-θυρωρών. Το ωράριο των διοικητικών υπηρεσιών ορίζεται σε 7.30-15.30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το