Τοπικά

Ακατάλληλο το νερό στις Σταγιάτες

σταγιάτες-864x400_c

Το  νερό στις Σταγιάτες παραμένει  ακατάλληλο για κατανάλωση, όπως απέδειξαν νέες εξετάσεις. Μέχρι να τοποθετηθεί χλωριωτής απαγορεύεται η χρήση νερού.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΜΒ μετά από αναλύσεις δειγμάτων που ελήφθησαν για την Τοπική Κοινότητα Σταγιατών στις 02/11/2015 και μας κοινοποιήθηκαν από το αρμόδιο Τμήμα χθες Πέμπτη 5/11/2015, διαπιστώθηκε, αν και η ΔΕΥΑΜΒ εκτέλεσε εργασίες υγειονομικής αναγνώρισης, υπάρχει ακόμη μικροβιακή επιβάρυνση και επομένως δεν καλύπτονται οι προδιαγραφές της ΚΥΑ Υ2/2600/2001 για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.

«Η ΔΕΥΑΜΒ έχοντας ήδη ενημερώσει την Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, την Τοπική Κοινότητα και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και έχοντας αναρτήσει τα αποτελέσματα στην επίσημο ιστότοπο της Επιχείρησης (www.deyamv.gr), ανακοινώνει ότι δεν θα προβεί σε άρση της απαγόρευσης χρήσης του νερού του δικτύου για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα και προπαρασκευή τροφής) μέχρι να επιτευχθεί (δολιοφθορές κλπ) η εγκατάσταση του εξοπλισμού και ομαλοποιηθεί η απολύμανση του δικτύου», σημειώνεται σε δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΜΒ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το