Τοπικά

Αίτημα της ΔΑΣ-ΟΤΑ για οικονομική βοήθεια στα παιδιά της Νικολέτας Καρατσίκου

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας με αίτημά της προς το Προεδρείο του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, ζητά την οικονομική ενίσχυση των παιδιών της Νικολέτας Καρατσίκου που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

Ο σημερινός απροσδόκητος χαμός της συναδέλφου μας Νικολέτας Καρατσίκου, σε ηλικία μόλις 50 ετών, συγκλόνισε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου. Η Λέτα έφυγε από κοντά μας αφήνοντας πίσω της 2 παιδιά, ενήλικα μεν, αλλά με μεγάλες ακόμα ανάγκες στα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής τους, ενώ η ίδια φρόντιζε μέχρι σήμερα την μητέρα της που έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας θεωρεί ότι αποτελεί στοιχειώδες χρέος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας να βρεθούμε τη δύσκολη αυτή ώρα στο πλάι της οικογένειας της συναδέλφου μας, να τη βοηθήσουμε ουσιαστικά και όχι μόνο με συλλυπητήρια και στεφάνια.
Τα εκλεγμένα μέλη της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας ζητάμε την άμεση χορήγηση οικονομικού βοηθήματος 1000 ευρώ από το ταμείο του Συλλόγου, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην οικογένεια της συναδέλφου μας, δηλαδή στα παιδιά της, προκειμένου να συμβάλλουμε τα ελάχιστα στις πρώτες δυσκολίες που θα έχουν μπροστά τους το επόμενο διάστημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το