Τοπικά

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 82χρονου Κωνσταντίνου Τσενικλή – Εντοπίστηκε στην Αναπαύσεως

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 82χρονου Κωνσταντίνου Τσενικλή, ο οποίος αγνοούνταν από σήμερα το πρωί και πάσχει από άνοια. Ο ανιψιός του Παντελής Σκαφιδάς, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την εξαφάνιση του θείου του και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν εθελοντικές ομάδες, αστυνομία αλλά και πολίτες.

Ο 82χρονος Κωνσταντίνος Τσενικλής εντοπίστηκε από διερχόμενο ποδηλάτη στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως – Ζάχου. Ο ηλικιωμένος κάθονταν σε παγκάκι. Ο ποδηλάτης είχε δει τα δημοσιεύματα κι όταν είδε τον ηλικιωμένο και τον αναγνώρισε και ενημέρωσε την Αστυνομία και τον ανιψιό του.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στη “Θ” ο Παντελής Σκαφιδάς “Δημόσια θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάριο Μελισσουργό, για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξε. Ήταν ο άνθρωπος που εντόπισε τον θείο μου. Θεωρώ ότι με αυτές τις πράξεις έχουμε ακόμη ελπίδα ως άνθρωποι και ως κοινωνία. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους άγνωστους και γνωστούς φίλους που ανταποκρίθηκαν είτε με μηνύματα είτε με τηλέφωνα. Για πρώτη φορά είδα τη δύναμη που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα ενημέρωσης, για ένα τόσο σοβαρό λόγο. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλους τους εθελοντές αλλά και τους αστυνομικούς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του θείου μου προσέτρεξαν και κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή του. Είναι πολύ συγκινητικό κι απίστευτο το ενδιαφέρον που εισέπραξα από τον κόσμο”.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το