Ελλάδα

Αίγιο: Γεννήθηκε νεκρό το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια

Το φρικιαστικό περιστατικό με το νεκρό μωρό που βρέθηκε χθες σε κάδο απορριμάτων στο Αίγιο, εξελίσσεται σε θρίλερ με πολλές πτυχές. Η 35χρονη που κατηγορείται ότι γέννησε το μωρό και το πέταξε στα σκουπίδια, συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενη και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει πληροφορίες στις Αρχές.

Ωστόσο, τα όσα βγαίνουν στο προσκήνιο, είναι συγκεχυμένα, καθώς από τη μια κάτοικοι της περιοχής καταθέτουν ότι άκουσαν κλάματα από τον κάδο σκουπιδιών, αλλά από την άλλη, πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία, αναφέρουν πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, αναφέρουν ότι το αγοράκι, περίπου 8,5 μηνών δεν έφερε κακώσεις. Οι ιατροδικαστές που έκαναν νεκροτομή στο νεογνό, διαπίστωσαν ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της κύησης και ήρθε νεκρό στον κόσμο στις 34 εβδομάδες, δηλαδή στους οκτώμισι μήνες, ενώ ήταν νεκρό δύο ημέρες πριν βρεθεί. Ίχνη κάκωσης που να πιστοποιούν εγκληματική ενέργεια δεν βρέθηκαν στο άτυχο αγοράκι, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Τι είχε γράψει στο facebook η 35χρονη
«Όλα κάποια στιγμή χάνονται» έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook, η γυναίκα που κατηγορείται ότι πέταξε σε κάδο σκουπιδιών το μωρό της. Η 35χρονη που είναι ανύπαντρη, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου πήγε μόνη με αιμορραγία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το