Ελλάδα

Αιγάλεω: Συναγερμός για εξαφάνιση 31χρονου – Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένας 31χρονος άνδρας αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιουλίου, από το Αιγάλεω. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο, για την εξαφάνιση του οποίου, εξέδωσε ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει το Missing Alert, ο 31χρονος Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, εξαφανίστηκε στις 31/7/2021 βραδινές ώρες, από την περιοχή του Αιγάλεω.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χαραλαμπόπουλος Κωνσταντίνος έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το