Ελλάδα

Αγριος καβγάς Σκουρλέτη-Κεφαλογιάννη στον «αέρα»

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης χθες το βράδυ ο Πάνος Σκουρλέτης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τη ΝΔ στο πλαίσιο προεκλογικής συζήτησης.

Με απρεπείς χαρακτηρισμούς και υψηλούς τόνους χωρίς κάποια ουσία, οι δύο υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν σε φραστικό επεισόδιο, το οποίο και κατέληξε με την αποχώρηση του κ. Σκουρλέτη.

Μάταια ο δημοσιογράφος κ. Χαρίτος προσπαθούσε μάταια να κατευνάσει τα πνεύματα, με τους δυο άντρες να μην σταματούν να απευθύνονται ο ένας στον άλλο.

Νωρίτερα, ο κ. Σκουρλέτης είχε χαρακτηρίσει τον ευρωβουλευτή της ΝΔ «ψεύτη, χυδαίο, άσχετο και αδαή», ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε από την πλευρά του «έχω τελειώσει στο London School of Economics, εσείς δεν ξέρω τι σκ… έχετε κάνει».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν και όταν έκλεισαν οι κάμερες, με τον κύριο Κεφαλογιάννη να στρέφει τα πυρά του αυτή τη φορά σε κάποιον τεχνικό του σταθμού, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε συνέχισε να τον βιντεοσκοπεί και μετά το πέρασμα σε διαφημίσεις. Στην επιστροφή ο κ. Χαρίτος απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας πως θέλει να ζητήσει συγνώμη, αφού ο «κ. Κεφαλογιάννης δεν φαίνεται να σκοπεύει να το κάνει».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το