Κόσμος

Αγριο μπούλινγκ σε 5χρονη ενώ βρισκόταν στο σχολικό λεωφορείο

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας με θύμα ένα 5χρονο κοριτσάκι σημειώθηκε στο Ντάλας του Τέξας, στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη «New York Post», το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά τώρα είδε το «φως» της δημοσιότητας.
Πιο συγκεκριμένα, η μικρή Alexis Billings, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το σχολικό λεωφορείο, άρχισε να δέχεται από τους μεγαλύτερους συμμαθητές της υβριστικά σχόλια. Δυστυχώς, όμως, αυτοί δεν έμειναν σε αυτό, αφού ακολούθησαν χαστούκια και πολύ δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι!

Και παρότι η μικρή ωρυόταν λόγω του βασανιστηρίου στο οποίο την υπέβαλαν τα υπόλοιπα παιδιά, ο οδηγός του λεωφορείου την αγνοούσε. Το μαρτύριο, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε ο οδηγός, και κράτησε περίπου 10 λεπτά, τελείωσε για τη μικρή όταν το όχημα έκανε στάση έξω από το σπίτι της και η 5χρονη κατέβηκε τρομοκρατημένη.
Η μητέρα της έμαθε αμέσως όσα είχαν προηγηθεί και κατέβαλε 600 δολάρια για να πάρει το βίντεο στην κατοχή της και να το χρησιμοποιήσει στην αγωγή κατά του οδηγού.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το