Ελλάδα

Αγρια σύγκρουση Αδωνι-Καμμένου στη Βουλή – Κατέληξε με απειλή για μηνύσεις

Να απαντήσει στην επιχειρηματολογία του Πάνου Καμμένου ο οποίος τόνισε ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Αμερικανούς για τα F-16 δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ, από το βήμα της Βουλής, παρατήρησε πως « την περασμένη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της ερώτησης του κ. Τσιάρα για το ταξίδι σας στο Λονδίνο. Ενημερώσατε την Βουλή ότι θα λείπετε στο εξωτερικό αλλά το βράδυ πήγατε στην συναυλία της Κάρλα Μπρούνι. Κρύβεται ο υπουργός και είναι απαράδεκτο να μην απαντά σε ερώτηση για το Λονδίνο».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο κ. Καμμένος φωνάζοντας «Πήγαινε να πάρεις το μεροκάματό σου από τον Πειραιά».

«Μεροκάματα από τον Πειραιά;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Εννοείτε το γραφείο του κ. Μαρινάκη; Άλλος πήγαινε στο Πειραιά. Εσύ με την γυναίκα σου πηγαίνατε στον κ. Μαρινάκη και προ των εκλογών του 2012 εσύ με τον οικονομικό σου διευθυντή πήγες και είδες τον κ. Κουρτάκη».

«Χρειάζεται να πείτε στη Βουλή ότι ήσασταν απασχολημένος, αρκεί να πείτε ότι στην επόμενη ερώτηση του κ. Τσιάρα θα είστε παρών και δεν θα είστε μονίμως φευγάτος», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Καμμένος: Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές

«Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές…», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αναφορικά με το γεγονός ότι επέλεξε να απουσιάσει από τη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα στη Βουλή για τα F-16, απάντησε: «Ήμουν με τον υφυπουργό τον Αμερικανό, άλλοι βγάζανε σέλφι με εμπόρους όπλων του Eurofighter».

 

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το