Τοπικά

Άγρια κόντρα στο Δ.Σ. Βόλου – Κανελλής σε Μπέο: Είσαι υπόκοσμος – Μπέος: Θα δικαιωθώ και θα ακολουθήσουν χαστούκια

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αx. Μπέος διέταξε τον Σ. Παπαευσταθίου, πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ να μην δώσει καμία απάντηση σε επερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Κανελής. Ο Α. Μπέος εξύβρισε τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και τον κάλεσε να … τα πούνε έξω. Είπε πως δεν αναγνωρίζει κανέναν και άμα ενδιαφέρονται για την ενημέρωση του κόσμου να κάνουν προσφυγή γιατί δεν πρόκειται να πάρουν καμία απάντηση. Τον αποκάλεσε «μπαχαλάκια» και «κουκουλοφόρο» για να απαντήσει ο κ. Κανελλής πως αυτός και άλλοι που κατηγορούνται από τον Αχ. Μπέο δεν έχουν φυλακή στην πλάτη τους για αδικήματα που για πρώτη φορά στα χρονικά κατηγορήθηκε δήμαρχος, ενώ είπε επίσης ότι ο Αχ. Μπέος εκπροσωπεί τον υπόκοσμο.

Ο Α. Μπέος τον αποκάλεσε γελοίο υποκείμενο και προανήγγειλε την δικαστική του δικαίωση, της οποίας «θα ακολουθήσουν πολλά χαστούκια «! Είπε επίσης ότι τα λεφτά που αυτός δίνει για πουρμπουάρ στα μαγαζιά, ο Κανελής δεν θα τα βγάλει σε όλη του τη ζωή.

«Δεν μας είπε τι δουλειά κάνεις και τα βγάζεις τα λεφτά.Πες και από που τα βρίσκεις, να μάθει ο κόσμος», αντέτεινε ο κ. Κανελλής. Του ζήτησε να δώσει εξηγήσεις για τον βιολογικό που στα χέρια της δημοτικής αρχής διαλύθηκε, όπως είπε, και ο Α. Μπέος τον «προειδοποίησε» πως έχει ανεξόφλητα γραμμάτια εις εις βάρος του…

Νωρίτερα, «καραγκιόζη» είχαν αποκαλέσει Μπέος και Γαλάτης τον κ. Καλυβιώτη που είχε καταθέσει ερώτηση για ζημιές σε ένα σχολείο.

Οι διάλογοι Μπέου – Κανελλή

Κανελης: Είσαι δήμαρχος και έχεις ευθύνη προς τον κόσμο
Μπέος: Δεν δε ξέρω. Εμείς εδώ είμαστε χωρίς κουκούλα
Κανελλής: Να φέρεις τα ματ. Να πεις στον κόσμο της πόλης τι γίνεται
Μπέος: Εσύ δεν εκπροσωπείς τον κόσμο. Ήσουν μια παρένθεση που δεν θα ξανα-υπάρξει
Κανελλής: Είσαι υπάλληλος στην ΑΓΕΤ. Αυτό είσαι. Που είναι η αγωγή που έκανες;
Μπέος: Η μέτρηση που έκαναν οι επιστήμονες δεν έχει σχέση με τις μετρήσεις που έκαναν οι μπαχαλάκηδες
Κανελλής: Εσύ είσαι υπόκοσμος. Εμείς δεν έχουμε 4 χρόνια φυλακή.
Μπέος: Έλα έξω να τα πούμε.  Για το προσωπικό μου πρόβλημα, πολύ σύντομα θα πάρετε απάντηση και χαστούκια, γιατί αυτό σας αξίζει.
Μαλαματίνης: Φασιστάκι πολύ καιρό σε ανεχτήκαμε. Νούμερο.
Μπέος: Ντροπιάζει την πόλη (σ.σ. ο Κανελλής). Είναι για να γελάει ο κόσμος. Οι πολίτες του Βόλου έχουν αξιοπρέπεια. Αυτός τι σχέση έχει;
Κανελής: Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι και ξέρει ποιοί είστε εσείς

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το