Κόσμος

Αγόρασε λαχείο επειδή «άκουγε φωνές» και κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες

H τύχη χαμογέλασε σε έναν 31χρονο ηλεκτρολόγο από το Κόβεντρι της Βρετανίας ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα από τα λαχεία που είχε αγοράσει, κέρδισε. Ο Σάιμον Γουάνταπ είχε μείνει έναν χρόνο άνεργος λόγω προβλημάτων υγείας και τώρα κέρδισε 1 εκατ. λίρες στη λοταρία ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο. Είπε πως μία σπάνια διαταραχή στο αίμα και μια ελαττωματική καρδιακή βαλβίδα τον κρατούσαν πάντα πίσω. Όπως σημείωσε, η δεκάχρονη kόρη του ήλπιζε να κερδίσουν ώστε να πάει για πρώτη φορά διακοπές στο εξωτερικό. «Όσο θυμάμαι πάντα ήθελα να αγοράζω παλιές κατοικίες να τις ξαναφτιάχνω. Οικογένεια και φίλοι πάντα κορόιδευαν το όνειρό μου από τότε που ήμουν έφηβος» λέει ο ίδιος σύμφωνα με το BBC.

Ο Σάιμον σπούδασε τεχνολογικό σχέδιο, εργάστηκε σε κτίρια και εκπαιδεύτηκε για να γίνει ηλεκτρολόγος έχοντας το όνειρό του πάντα στο μυαλό του. Εκμυστηρεύτηκε ότι έπαιξε στη λοταρία για πρώτη φορά αυτόν τον μήνα. «Εξαιτίας του κορωνοϊού δεν μπορώ να γιορτάσω με την οικογένειά μου και ανυπομονώ να δω ανθρώπους και να μιλήσω για τη νίκη μου, οπωσδήποτε θα γιορτάσω με την οικογένειά μου. Επίσης θα βγάλω διαβατήριο στην κόρη μου και όταν μπορούμε θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ήδη μου είπε ότι θέλει να πάει στην Ισπανία».

Ο 31χρονος ηλεκτρολόγος από το Κόβεντρι είπε ότι ήταν στο σουπερμάρκετ όταν μια φωνή μέσα του τού είπε να αγοράσει λαχείο και να συμμετέχει στην κλήρωση της 19ης Μαΐου. «Έχω παίξει διάφορα τυχερά παιχνίδια αλλά πρώτη φορά στη λοταρία. Ήμουν για ψώνια στο σουπερμάρκετ και άκουγα διαρκώς μία φωνή μέσα μου να μου λέει να αγοράσω λαχείο» εξομολογήθηκε. «Ακούγεται χαζό αλλά το ίδιο συνέβαινε κι ενώ επέστρεφα σπίτι. Όταν γύρισα κοίταξα στον διαδικτυακό μου λογαριασμό και στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι μου είχα μόλις 5 λίρες. Δεν ήξερα τι μέρα ήταν και τι είδους κλήρωση ακολουθούσε αλλά είδα ότι μπορούσα να αγοράσω ένα λαχείο στη λοταρία για 2,5 λίρες και έτσι αγόρασα δύο για τη βραδινή κλήρωση. Το είχα ξεχάσει εντελώς ως το επόμενο πρωινό. Περίμενα για μια παράδοση από τις 7 το πρωί και γύρω στις 8.30 κοίταξα το κινητό μου και είδα το μήνυμα από την Εθνική Λοταρία. Ήξερα ότι είχα κερδίσει αλλά δεν περίμενα ένα εκατομμύριο λίρες», ανέφερε ο Σάιμον.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το