Ελλάδα

«Αγωνιστής» εναντίον των πλειστηριασμών ο «εγκέφαλος» της απαγωγής Λεμπιδάκη

Εγκέφαλος της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη φέρεται να είναι σύμφωνα με το rethemnosnews.gr, ένας 45χρονος Κρητικός που ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία ως μέλος του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Ωφειλετών Ρεθύμνου.

Μάλιστα είχε πλούσια δράση κατά των πλειστηριασμών και συχνά φιλοξενείτο σε εκμπομπές τοπικών τηλεοπτικών σταθμών να μιλήσει για το θέμα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το rethemnosnews.gr, ο 45χρονος που διαθέτει αγροτικές επιχειρήσεις, πρωτοστατούσε στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών και μάλιστα κατηγορήθηκε γιατί προσπάθησε να κάψει γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από μια περίπτωση πλειστηριασμού κατοικίας στην Κρήτη.

Δίπλα στον 45χρονο, ένας μεσίτης που αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και βρισκόταν σε αδιέξοδο, φθάνοντας σε σημείο να εμπλέξει και την 16χρονη κόρη του η οποία χωρίς φυσικά να γνωρίζει το παραμικρό είχε αναλάβει να στέλνει μέσω ΚΤΕΛ τις επιστολές των απαγωγέων στην οικογένεια Λεμπιδάκη. Μάλιστα κάμερες την έχουν «πιάσει» την ώρα των παραδόσεων και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος της. Στην ομάδα των 12 φιγουράρουν και οι δύο ιδιοκτήτες της μάντρας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που ήταν φυλακισμένος ο Λεμπιδάκης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Μαζί τους, ένας 59χρονος πρώην φυλακισμένος με δραστηριότητα και στην Αμερική καθώς και ένας Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη που γεννήθηκε στα Σκόπια ηλικίας 40 ετών

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το