Τοπικά

Αγωνία για τον 37χρονο Βολιώτη που αγνοείται – Τι λένε η σύζυγος και η μητέρα του

Από χθες το μεσημέρι έχει να δώσει σημεία ζωής ένας 37χρονος πατέρας δύο παιδιών από τον Βόλο.
Ο νεαρός άνδρας που εργάζεται σε αλυσίδα καταστήματος στο Old City, σχόλασε χθες λίγο μετά τις 14:00. Έκανε πλάκα με τους συναδέλφους του και περίπου μισή ώρα αργότερα έφυγε, λέγοντάς τους πως πάει στο σπίτι του.
Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ στη γυναίκα και τα παιδιά του. Με το που πέρασαν κάποιες ώρες η σύζυγός του πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο νεαρός άνδρας είναι φρεσκοπαντρεμένος, ενώ με τη σύζυγό του έχουν δύο παιδάκια 4 ετών και 11 μηνών.
Όσοι τον γνώριζαν καλά, τον περιγράφουν ως ένα ιδιαίτερα προκομμένο και εργατικό άνδρα, που έκανε δύο δουλειές για να θρέψει την οικογένειά του και να προσφέρει τα καλύτερα στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγός του τόνισε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν έκρυψε πως αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα του, η οποία είπε πως οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα καλές. «Ο πατέρας του τον βοηθούσε. Την ημέρα της εξαφάνισής του η γυναίκα του είχε βρει δουλειά και το γνώριζε εκείνος» κατέληξε.

Πηγή star

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το