Αθλητισμός

Αγώνες ερασιτεχνικής αλιείας από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ στον Παγασητικό κόλπο 

Διεξήχθησαν με επιτυχία οι αγώνες ερασιτεχνικής αλιείας που διοργάνωσε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ στον Παγασητικό κόλπο. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για τον εορτασμό της Ναυτικής Εβδομάδας και της γαλάζιας θεάς της Ελληνικής θάλασσας.
Τους νικητές ανέδειξε η επιτροπή αγώνων την οποία αποτέλεσαν οι: Κατούνης Ιωάννης, Γαβριτόπουλος Παναγιώτης και Κοντοβάς Γεώργιος. Οι τρεις πρώτοι ήταν οι: 1. Παπαζήσης Δήμος και Παπαζήσης Κωσταντίνος, 2. Θεοδώρου Χαράλαμπος, 3. Παναγιωτίδης Μάκης και Γιαμούρογλου-Βροχίδου Αντωνία.

Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα.Τις βραβεύσεις έκανε το ιδρυτικό και παλαιότερο μέλος του Ομίλου κ. Κωνσταντίνος Κλειτσινάρης. Επίσης βραβεύθηκε ο μικρότερος ερασιτέχνης αλιέας που έλαβε μέρος στους αγώνες ο 10χρονος Μάριος Τσαντίλης. Μετά την βράβευση των αθλητών έγινε γιορτή στις εγκαταστάσεις του ΟΕΑ/ΝΑΒ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και το τμήμα Ερασιτεχνικής Αλιείας του ΟΕΑ/ΝΑΒ, που συμπαραστέκεται ποικιλοτρόπως σε όλα τα αθλητικά τμήματα του ΟΕΑ/ΝΑΒ ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου για την συμμετοχή τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το