Αθλητισμός

Αγώνας δρόμου με συμβολικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην παραλία του Βόλου

Η Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. διοργανώνουν αγώνα συμβολικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην παραλία του Βόλου την Κυριακή στις 12/5/2019 στις 11.00.
Με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, οι συμμετέχοντες καλούνται σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 3 χιλ. να ¨τρέξουν όλοι για την μνήμη, να τρέξουν για την ζωή¨.
Ο αγώνας εκτός από τον συμβολικό του χαρακτήρα θα έχει και φιλανθρωπικό. Γι΄ αυτό το λόγο στην αφετηρία του αγώνα (παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου) θα βρίσκεται γραμματεία του συλλόγου καρκινοπαθών Μαγνησίας όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμεί.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην γραμματεία της διοργάνωσης από τις 9:00 το πρωί της ίδιας ημέρας έως μισή ώρα πριν από τον αγώνα (παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου).
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και επίσης θα βραβευθεί και η πολυπληθέστερη ομάδα του αγώνα «Τρέχω για τη Μνήμη Τρέχω για τη Ζωή».

Πληροφορίες στην Δ/νση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
στο τηλ 2421071770 Κυριαζής Κώστας 6994583137
Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας Περκουλίδης Κωνσταντίνος 6986132186

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το