Τοπικά

Αγωγή Βολιώτη και Λημνιού κατά του δημάρχου Βόλου Θ. Θεοδώρου

Αγωγή χρηματικής ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης από συκοφαντικές ανακοινώσεις κατέθεσαν προχθές στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου Ειδική Διαδικασία εναντίον του δημάρχου Βόλου κ. Θ. Θεοδώρου οι κ.κ. Κ. Βολιώτης εκπρόσωπος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας και Στ. Λημνιός μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας.
Η αγωγή αφορά δύο ανακοινώσεις που είχε εκδώσει ο δήμαρχος Βόλου, με αφορμή τα γεγονότα και τις αντιδράσεις των κατοίκων για την ανέγερση αντλιοστασίου στην περιοχή Αστέρια Αγριάς, στις κινητοποιήσεις των οποίων είχαν συμμετάσχει και τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας.
Σύμφωνα με τους ενάγοντες, ο δήμαρχος Βόλου είχε εκφραστεί στις ανακοινώσεις του δυσφημιστικά και εξύβριζε ονομαστικά τον καθένα εκ των δύο μελών της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας ως φυσικά πρόσωπα. Οι ενάγοντες ζητούν χρηματική ικανοποίηση το ποσό των 20.000 ευρώ έκαστος. Η αγωγή προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ειδική Διαδικασία, στις 18 Νοεμβρίου 2016.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το